Crítica: Societé Improvisé

Nuestra opinión

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 7 sobre 10

Consulta la nostra selecció d’obres de teatre a Barcelona

La companyia IMPROBARCELONA que té com a seu el Club Capitol, presenta el seu show Societe Improvise. Aquest espectacle de Barcelona està basat en la improvisació. L’espectacle es crea a partir de les frases que el públic escriu en un paper al entrar a la sala. A través de diferents jocs que proposen els improvisadors, sempre fent participar el públic, es forma l’espectacle.

L’espectacle és amè i bastant variat. Les improvisacions sempre són curtes, d’uns 15 minuts, i fins i tot moltes vegades, ells mateixos juguen a posar-se reptes a partir del temps. La proposta d’improvisació en general, està prou ben construida. L’estètica de l’espectacle està molt ben cuidada. S’emmarca en un ambient com de misteri, on tots els improvisadors van vestits d’època a l’estil Sherlock Holmes.

En general, els jocs als que juguen els improvisadors de Societé Improvisé són força divertits i enginyosos, tot i que alguns són més sorprenents que altres. També s’ha de dir que tot depèn de la sort, l’atzar, ja que tot es construeix a partir dels títols que la gent escriu al principi de l’espectacle.


 

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *