Crítica: Tots som Anna Allen

Nuestra opinión

Crítica de Janna Ayesa

Nota: 7,5 sobre 10

La companyia de teatre SPLAC presenta la comèdia musical “Tots Som Anna Allen” a Barcelona. Una paròdia musical basada en la notícia sobre l’actriu catalana Anna Allen, que s’havia inventat una vida a Hollywood.
D’aquesta història se’n va fer ressò per tot arreu i és per aquesta raó que se n’ha fet un musical.

“Tots som Anna Allen” es representa a l’Almeria Teatre de Barcelona. Amb només tres actors i un pianista s’explica la història d’aquesta actriu. L’espectacle es presenta amb una posada en escena i escenogràfica simple i senzilla. Sense grans luxes, només amb l’essencial per a explicar la història. Una proposta molt encertada, ja que es dóna més importància a la història que no al seu espai físic.

https://www.youtube.com/watch?v=RPtKmJG-ltM

Amb un guió molt divertit i acompanyat d’unes brillants interpretacions per part de les dues actrius que representen els papers d’Anna Allen (Monica Macfer) i Eulàlia Casademont (Noèlia Pérez). Les dues actrius i l’actor (Sergi Cervera) estan en tot moment en un registre còmic molt treballat treient un somriure al públic constant en aquest musical de Barcelona.

A destacar la interpretació de Mònica Macfer que sorprèn en tot moment en el seu paper d’Anna Allen i que dóna un toc molt especial al seu paper. Per altra banda, Noèlia Pérez, qui interpreta Eulàlia Casademont, una diva del teatre, broda el seu paper amb uns punts còmics molt molt divertits.

“Tots som Anna Allen” és un musical fresc, real, especial i amb molt d’humor. La seva frescor es veu en tot moment en el moviment escènic, l’humor constant i l’espontàneïtat dels personatges i dels actors.

Com a punt a millorar potser hauria estat bé intentar aprofundir una mica més en les causes que porten a l’actriu a crear tot aquesta mentida. Però en definitiva, és un musical molt recomanable d’anar a veure perquè representa una història real, moderna, fa riure i dóna un missatge final molt interessant.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *