Cruïlla Comèdia, un festival de stand-up comedy en català arriba a Barcelona

Cruïlla Comèdia, un festival de stand-up comedy en català arriba a Barcelona

Monòlegs de Barcelona

Dijous 2 de novembre, es dona el tret de sortida a la primera edició del festival Cruïlla Comèdia, un esdeveniment dedicat a l’art de l’stand-up en català. El barri del Poble Nou de Barcelona serà l’escenari d’aquest festival que arriba carregat d’humor i talent. Amb actuacions especials com el final de gira de Marc Sarrats i les estrenes dels espectacles d’Òscar Andreu i Oye Sherman, aquesta primera edició de Cruïlla Comèdia promet ser un esdeveniment inoblidable per als amants de la comèdia en català.

Amb un enfocament totalment en català i una varietat d’espectacles, aquest esdeveniment serà una festa de la rialla per a tots. A Espectáculos BCN et deixem tota la informació sobre el primer festival de stand-up comedy en català: el Cruïlla Comèdia.

Cruïlla Comèdia 2023 ofereix una programació per a tots els gustos i totes les edats

Durant les quatre jornades del festival, els assistents podran gaudir d’una àmplia gamma d’estils humorístics: des del sarcàstic humor negre fins al rialler absurd i les anècdotes quotidianes que tothom pot relacionar-se. Sigui quin sigui el vostre gust, el Cruïlla Comèdia us té coberts. I no us preocupeu si sou petits o grans, ja que l’humor aquí no coneix edat.

El Cruïlla Comèdia està encapçalat per Oriol de Balanzó, amb Irene Minovas i Manel Vidal com a directors artístics. Aquest trio d’experts de l’humor ha creat una experiència única que promet omplir el Poblenou de rialles i entreteniment.

Espectacles del Cruïlla Comèdia 2023

El festival oferirà quatre espectacles d’una hora que no us voldreu perdre. Aquesta selecció d’espectacles inclou:

  • El comiat de la gira «Alta Flipamenta» de Marc Sarrats, que serà enregistrat per a un especial de televisió.
  • A més, podreu ser part de l’estrena del primer monòleg d’Òscar Andreu, «Crida als ocells de colors llampants», que explora la seva vida com a catalanoparlant i la situació de la llengua a Catalunya des d’una perspectiva humorística.
  • Un dels punts culminants del festival serà el «Roast» a Joel Díaz, on diverses personalitats posaran a caldo el presentador. Aquest format posarà a prova els límits de l’humor i promet un espectacle sense pietat.
  • Les rondes seran un altre aspecte destacat, amb un còmic mestre de cerimònies que presentarà tres espectacles d’stand-up de 20 minuts cada un, mostrant els moments més brillants de cada còmic. És una oportunitat per veure una varietat d’estils humorístics en un únic escenari.
Cruïlla Comèdia, un festival de stand-up comedy en català arriba a Barcelona

Micròfons Oberts

I per als amants de l’humor més fresc i emergent, el Cruïlla Comèdia reuneix una selecció prèmium del circuit de micròfons oberts de la ciutat. Això us donarà l’oportunitat de descobrir noves veus i observar com els talents ja establerts provin nous materials.

Amb Cruïlla Comèdia, la comèdia surt del Festival Cruïlla d’estiu per endinsar-se als locals més emblemàtics del barri del Poblenou de Barcelona. Això permetrà als espectadors gaudir d’una experiència íntima i propera amb els còmics i còmiques de renom de Catalunya.

COMPRAR ENTRADES

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *