Comença el Cruïlla de Tardor 2022

cruilla tardor 2022

A tots ens passa que ens entra una mica la nostàlgia festivalera, quan l’estiu acaba, i més encara aquest any, que sembla que ha trigat tant a marxar, amb aquest ambient calurós i de terraceo, que convida a tot menys a retirar-se a caseta. I, la millor noticia de que acabi l’estiu i arribi l’estació de les fulles caigudes i els colors càlids és que engega  EL CRUÏLLA DE TARDOR!

Programació del Cruïlla de Tardor 2022

Síiiii! Ens fa molt feliços anunciar que per fi… torna el Cruïlla de Tardor! Un dels festivals més nostres, dels més estimats a Barcelona, sens dubte, ara en la seva versió de tardor. Ho fa amb nou concerts de vuit artistas, en diferents sales de la ciutat (tenim a Pau Vallvé fent doblet).

Aquí us deixem un repàs de la programació del Cruïlla de Tardor 2022. Apunta! 🙂

  • 10 de novembre: Kodaline, a la Sala Razzamtazz, a les 21 h
  • 19 de novembre: Viva Suecia, a la Sala Razzamtazz, a les 21 h (Ja han fet SOLD OUT!)
  • 24 i 25 de novembre: Pau Vallvé, al Casino de l’Aliança, a les 21 h (Pel 24 ja no en queden, però pel 25 encara podeu trobar entrades).
  • 26 de novembre: tenim actuacions a tres sales diferents de Barcelona: Rayden, a la Sala Razzmatazz; a les 21 h Dorian, al Sant Jordi Club, a les 21 h; Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi, a les 21 h, acompanyats per un grup de convidats per celebrar els 30 anys del ‘Ben endins’. Un d’aquells IMPERDIBLES pels que vam néixer als 80!
  • 1 de desembre: Carolina Durante, a la Sala Razzmatazz, a les 21 h
  • 3 de desembre: Rita Payés, acompanyada per Elisabeth Roma, tancaran el Cruïlla de Tardor 2022, a L’Auditori, a les 21 h

I no ens despistem que al juliol tindrem el Cruïlla 2023! L’esperarem amb moltíssima il·lusió.


Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.