El Cruïlla de Tardor 2021 revela la seva programació

festival cruilla

L’estiu és època de festivals, i en aquest any ple d’obstacles rere cada pedra del camí, els organitzadors de molts dels festivals de música estiuencs de Barcelona han fet mans i mànigues per poder obrir una escletxa de felicitat entre un espès gruix de cansament i males notícies. Un dels més destacats – i més esperats! – va ser, és clar, el Festival Cruïlla 2021, del qual vam poder gaudir a principis de juliol.

Tota l’alegria que s’allarga és benvinguda, i els organitzadors del Cruïlla s’han pres aquesta missió molt seriosament, anunciant ja la programació del Cruïlla de Tardor 2021, amb actuacions repartides per tota l’estació.

Un Cruïlla de Tardor 2021 amb esperances i energia positiva

Després d’un 2020 silenciós, la organització del Festival Cruïlla ha anunciat el retorn enguany del Cruïlla de Tardor, seguint les passes del seu germà gran estiuenc. A diferència del Cruïlla 2021, el Cruïlla de Tardor no concentrarà tots els seus concerts en tres dies al Parc del Fòrum, sinó que els repartirà en diverses dates i a diverses sales mítiques de Barcelona, com Razzmatazz, Apolo, i Wolf.

Aquest cicle de concerts repartits entre octubre i principis de desembre arrenca fort, amb un concert de Miki Núñez el dia 15 d’octubre a la Sala Razzmatazz. Definit pel mateix festival com a cantant amb un “talent natural per al bon rotllo”, s’espera que l’energia positiva de Miki Núñez impregni la resta del festival.

A Núñez el seguiran Rayden i Cala Vento, tots dos el 29 d’octubre, l’un a Razzmatazz i els altres a Apolo. Ja al novembre, el festival donarà la benvinguda a Mala Rodríguez, Chica Sobresalto, Shinova, i Balkan Paradise Orchestra. La banda Tequila passarà per Razzmatazz el 20 de novembre, triant el Cruïlla de Tardor 2021 com a última parada a Barcelona durant la seva gira final abans d’abandonar escenaris. Finalment, la banda d’electroswing Caravan Palace tancarà el festival a Razzmatazz el 2 de desembre, havent hagut d’aplaçar el seu concert pensat per l’any passat.

El Cruïlla de Tardor 2021 promet, doncs, una cartellera eclèctica amb artistes per tots els gustos, des de pop fins a folk, sota el segell del Cruïlla.


Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *