Descobreix la primera edició de Cruïlla Hivern 2024

Descobreix la primera edició de Cruïlla Hivern 2024

Agenda concerts Barcelona

Arriba un nou festival a Barcelona: el Cruïlla Hivern! Els amants de la música estan de sort, ja que del 18 de gener al 23 de febrer de 2024 arribarà la primera edició de Cruïlla Hivern a les diferents sales de Barcelona. Aquest nou cicle de concerts promet oferir una experiència musical única i variada, amb una selecció de grans artistes que captivaran els oïdors del públic català.

Cruïlla Hivern ens apropa una llista d’artistes excepcionals

Cruïlla Hivern 2024 presenta una programació de concerts impressionants, amb una varietat de gèneres musicals que segurament complaure’n tots els gustos. Entre els artistes destacats que protagonitzaran aquest esdeveniment es troben noms com Antònia Font, Kruder i Dorfmeister, Viva Suecia, Cupido i Pol Batlle.

L’eclecticisme de la programació es fa evident amb una gamma diversa d’estils musicals, des de la música indie i el pop fins a l’electrònica i altres gèneres experimentals. Amb aquesta llista d’artistes de renom, els aficionats a la música tindran l’oportunitat d’immergir-se en una gran varietat de sons i experiències.

Diversos espais, una sola passió: la música

Com els altres esdeveniments de la marca Cruïlla, aquest cicle de concerts omplirà diferents espais icònics de Barcelona. Les sales que acolliran aquests esdeveniments inclouen el Palau de la Música, el Sant Jordi Club, Razzmatazz, la Sala Apolo i el Paral·lel 62. Aquestes ubicacions de primera classe proporcionaran un escenari perfecte per als concerts, oferint una experiència immersiva per als amants de la música.

Programació del Cruïlla Hivern 2023

Els detalls sobre les actuacions i les dates són els següents:

 • Pol Batlle: 18 de gener del 2024 al Paral·lel 62.
 • Cupido: 20 de gener del 2024 a la Sala Razzmatazz.
 • Kruder & Dorfmeister: 20 de gener del 2024 a la Sala Apolo.
 • Sidonie: 27 de gener del 2024 a la Sala Razzmatazz.
 • Pau Vallvé: 2 de febrer del 2024 a Razzmatazz.
 • Sen Senra: 3 de febrer del 2024 al Sant Jordi Club.
 • Antònia Font: 8 de febrer del 2024 al Palau de la Música.
 • Viva Suecia: 4 de febrer del 2024 al Sant Jordi Club.
 • Mujeres: 10 de febrer del 2024 a Razzmatazz.
 • Sexy Zebras: 17 de febrer del 2024 a La [2] d’Apolo.
 • Delaporte: 23 de febrer del 2024 al Paral·lel 62.

Gener i febrer amb bona música

Amb una durada de poc més d’un mes, de l’18 de gener al 23 de febrer, Cruïlla Hivern 2024 promet proporcionar onze concerts inoblidables marcats per la qualitat i la diversitat. L’esdeveniment s’iniciarà amb el final de gira de Pol Batlle i el pop fresc i enèrgic de Cupido, seguit de la celebració dels 30 anys de trajectòria de Kruder & Dorfmeister i l’actuació de Sidonie, una de les millors bandes del país.

Al febrer, la música continuarà amb el talent de Pau Vallvé, el gallec Sen Senra, el retorn tan esperat dels Antònia Font al Palau de la Música, Viva Suecia al Sant Jordi Club i el triple espectacle de Mujeres, Los Blenders i Rombo. La programació tindrà un final espectacular amb Sexy Zebras acomiadant la seva gira i el duet italo-espanyol Delaporte.

Amb una llista tan impressionant d’artistes i l’escenari inigualable de Barcelona, Cruïlla Hivern 2024 promet ser una experiència musical que cap amant de la música es voldrà perdre. Així que, assegureu-vos de reservar les vostres entrades i prepareu-vos per a un hivern de música inoblidable a la ciutat.

COMPRAR ENTRADES

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *