Dau al 7 – La Seca

Nuestra opinión

Què es suposa que hem de fer quan el món al nostre voltant sembla trencar-se? Hi ha dues opcions: acceptar-ho o intentar canviar-ho d’alguna forma, de la que sigui… Si adoptem aquesta segona opció i, a més a més, som del grup de gent englobats dins la paraula «artistes», què en pot sortir d’aquí? Doncs sortirà una manera de fer art sorprenent, diferent, provocatiu, trencador amb les regles i, sobretot, amb moltes ganes de despertar consciències i remoure entranyes.

Això és el que van fer amb Dau al 7, la revista artística que va aparèixer durant el franquisme i on múltiples artistes catalans van deixar la seva proposta d’un món diferent sota la seva mirada particular.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nC_Oh_CC_Ek&w=560&h=315]

Del 19 de setembre al 13 d’octubre «Dau al 7″ estarà a La Seca, una producció que barreja el llenguatge audiovisual, la poesia de Joan Brossa, peces musicals de l’original grup ZA! i animacions gràfiques. Tot un conjunt d’expressions artístiques encarades a donar aquest cop a la societat aviam si així desperta una mica d’aquesta passivitat.

 

Llegeix l’entrevista que espectáculosBCN li hem fet a Nozomi 700 Teatre

Entrades Dau al 7 a La Seca

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *