Délica Chamber Orchestra actuarà al Palau de la Música el 28 d’octubre

Délica Chamber Orchestra interpretarà èxits del cinema i del pop el 28 d’octubre al Palau de la Música, una única nit.

La Délica Chamber Orchestra és una formació musical composta per membres de variadíssimes nacionalitats i provinents de les orquestres més prestigioses d’Europa (Hungria, França, Alemanya, Àustria, Espanya…).

La Délica Chamber Orchestra pertany a La Fundación Excelentia; una fundació privada i sense ànim de lucre dedicada a les activitats culturals.

Èxits del cinema i del pop amb Délica Chamer Orchestra al Palau de la Música

El repertori d’aquesta orquestra, formada únicament per dones, abarca des de la música barroca fins la de més actualitat, però, en aquesta ocasió, ens deleitaran amb melodies conegudes per la majoria de nosaltres; grans bandes sonores del cinema i èxits del pop internacional, com Mamma mia, Let it be o Hijo de la luna, o temes de Juego de Tronos, Titanic, el Padrino o la Misión.

Délica Chamber Orchestra torna al Palau de la Música Catalana per oferir ÈXITS DE CINEMA & POP COLLECTION, será el dilluns 28 d’octubre a les 20.30h.

Serà una nit de cinema, mai millor dit, que no ens volem perdre; una nit d’emocions I records, de pell de gallina i de ganes d’aixecar-se de la cadira, segur, en més d’una ocasió.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *