Descobreix la temporada de tardor del Life Victòria

Descobreix la temporada de tardor del Life Victòria

El Festival Life Victoria ha presentat la seva programació per a la propera tardor. Després d’un any on tot es va aturar per la pandèmia, el Life Victoria torna a engegar amb molta força.

Amb ELS VIATGES DE L’ÀNIMA podrem gaudir d’una programació que ha estat seleccionada amb un gust exquisit. El Life Victoria completa la seva programació musical amb masterclass, recitals de Tast de Lied i concerts.

Una tardor plena de bona música gràcies al Life Victoria

Enguany, Helena Ressureiçao serà l’artista resident. Una mezzosoprano de qui n’hem pogut gaudir la veu en edicions anteriors i que ens tornarà a delectar amb les seves interpretacions. Els artistes residents són els pianistes Francisco Poyato i James Baillieu. Albert Guinovart és el compositor resident.

Winterreise, el concert dramatitzat, amb Xavier Sabata i Francisco Pueyo, que es va estrenar al 2019, farà una gira per Espanya. L’organització espera poder continuar amb aquesta línia de concerts. Winterreise ha estat un èxit… i el públic en vol més!

Tornarem a gaudir de la veu d’Irene Théorin, que va tancar el Festival Victòria al 2017, en un concert memorable en el que va tenir un record especial per Victoria de los Ángeles.

I també podrem escoltar la veu de Dame Sarah Connolly, Carolyn Sampson, Roger Padullés, Christopher Maltman, Fleur Barron… i tants altres… una selecció formidable d’intèrprets per a uns VIATGES DE L’ÀNIMA que comencen el proper 27 de setembre, al Recinte Modernista de Sant Pau.

El Festival Life Victoria es va proposar, des d’un bon començament, oferir una programació de qualitat i cada any fan el que sembla impossible. Cada any es superen.


Descobreix la temporada de tardor del Life Victòria

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *