Crítica: Desconcerto

Nuestra opinión

Crítica: Desconcerto

Nota: 8 sobre 10

Un concert-no concert que pretén provocar un «desconcert» als amants i no tan amants de la música clàssica, canviant tots els esquemes de la formació orquestral.

L’orquestra de cambra de l’empordà dirigida per Carles Coll, després de l’èxit de l’últim espectacle Concerto a Tempo D’umore, torna a llançar-se a la piscina i a provar diferents maneres d’expressar-se amb la música amb la nova proposta de Jordi Purtí. Tocar i ballar, tocar fent una acció física, com per exemple anar en bicicleta, crear una història, interpretar amb el cos un sentiment i un moviment… Aquestes són algunes de les propostes que ens presenta DESCONCERTO a través dels seus gags.

Començant per la música clàssica i la formació «de faristol», l’espectacle va evolucionant cap a altres estils, com la música folklòrica tradicional, el beatbox, la música moderna o electrònica, cada cop alliberant-se més i fent servir el cos i l’espai.

Un virtuosisme musical a destacar, amb una molt bona interpretació musical ben jugada dalt de l’escenari pels diferents membres de la formació de cambra i el seu director.

És molt interessant i original el joc de persecució que es crea entre el director i la resta de la formació orquestral, perquè aporta una història i gran humor a l’espectacle.

Cal destacar com a molt positiu també el fet que hi hagi moments de solos dels diferents membres de la formació. El domini i la varietat dels solos que podem veure a l’escenari és molt sorprenent.

Desconcerto és una proposta original, diferent i fresca que sorprèn a grans i petits en tot moment. És molt recomanable d’anar-la a veure perquè és una aposta innovadora i amb bons resultats.


Crítica: Desconcerto

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *