El crèdit – La Villarroel

Nuestra opinión

50.000 espectadors ja han vist El crèdit a La Villarroel durant les 100 primeres funcions. Un gran èxit que és degut al gran treball dut a terme tant pels actors com per l’equip tècnic i la direcció d’aquesta obra actual que ironitza sobre la crisi i la banca. L’autor Jordi Galceran, el director Sergi Belbel i els actors Jordi Bosch i Jordi Boixaderes creen un quartet de bandera amb El crèdit.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gCD16x-YJUg&w=420&h=315]

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix… Però potser avui no.

Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents.

Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

La crítica ha dit…

“Festival de la comèdia”
El Periódico – José Carlos Sorribes

“Fenomenal i imparable. Cal veure’ls”
La Vanguardia – Joan-Anton Benach

“Els gags de Jordi Boixaderas i Jordi Bosch tenen l’èxit garantit”
ARA – Santi Fondevila

“Sorprèn, atrapa, fa riure i aplaudir amb ganes”
El Punt Avui – Jordi Bordes

Entrades – El crèdit a La Villarroel

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *