Llega a Barcelona El lago de los cisnes del Ballet Clásico de Cuba: Ballet de Camagüey

Llega a Barcelona El lago de los cisnes del Ballet Clásico de Cuba: Ballet de Camagüey

El Teatre Apolo de Barcelona ens porta l’espectacle de dansa clàssica més representat, segurament, de tots els temps: El lago de los cisnes.

Aquest és el primer dels tres ballets que va escriure Txaikovski, a petició de l’Òpera de Moscou. Estrenat per primer cop al Teatre Bolxoi el 1877, és, sens dubte, un dels més populars del món.

El Ballet Clásico de Cuba arriba amb la seva versió de El lago de los cisnes

La història d’El llac dels Cignes es basa en un conte de fades, amb monstres i transformacions, on només l’amor pot redimir els protagonistes en l’eterna lluita entre el Bé i el Mal.

El Teatre Apolo ens ofereix una oportunitat única de veure en directe El lago de los cisnes de la companyia del Ballet Clásico de Cuba, que celebra 55 anys de trajectòria viatjant pels més prestigiosos teatres d’arreu.

Fidel a la metodologia del seu fundador, Fernando Alonso, veurem un espectacle compenetrat, acurat i d’una alta qualitat artística.

Estem segures que la vetllada valdrà la pena i desitgem gaudir-lo ben aviat; tindrem a aquests 32 ballarins i ballarines en escena fins el 2 de juliol.

Comprar entradas

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *