El Poble Espanyol estrena la tardor amb El Poble a Escena

El Poble Espanyol recupera sobre el seu escenari obres multidisciplinàries ja estrenades en un nou cicle d’arts escèniques, El Poble a escena. A Espectáculos BCN et descobrim en què consisteix aquest nou cicle de teatre que es celebrarà a l’aire lliure. Atent/a!

Tardor d’espectacles amb El Poble a escena

El Poble Espanyol enceta aquest 13 d’octubre el cicle d’arts escèniques El Poble a escena. Es tracta d’un nou cicle cultural que vol donar suport a les propostes i artistes locals en matèria de teatre, dansa, música i circ de tot tipus.

La seva programació ofereix espectacles ja estrenats i coneguts, tant a Barcelona com havent fet gira per Catalunya, per allargar-los la vida altre cop sobre l’escenari del Poble Espanyol. El cicle tindrà lloc cada dimecres de tardor a les 20:30 h.

La programació de El Poble a escena

El Poble a escena presenta una programació diversa, amb companyies locals i títols reconeguts. Les entrades es poden comprar a la web del Poble Espanyol (19€ per la Zona A; 17€ per la Zona B), i inclouen la visita al recinte.

Els espectacles de la programació de El Poble a escena inclouen:

  • Nadia, de la Cia. La Conquesta del Pol Sud (13 d’octubre): documental escènic que combina teatre i poesia amb el relat de la impactant experiència real de l’afganesa Nadia Ghulam, qui va haver d’adoptar la identitat del seu germà per sobreviure al règim talibà.
  • Marabunta, de la cia. Guillem Albà (20 d’octubre): Guillem Albà com a clown esbojarrat i enèrgic juntament amb la música de The All In Orchestra conformen aquest show divertit i caòtic amb música en directe.
  • Des-espera, de la cia. Les Impuxibles (27 d’octubre): Les germanes Clara i Ariadna Peya, juntament amb Marc Soler, presenten un espectacle sensible i poètic a partir de l’últim disc de Clara Peya, AA (Analogia de l’A-mort).
  • Ocaña, Reina de las Ramblas (3 de novembre): l’actor i cantant Joan Vázquez ret homenatge a Ocaña, icona majúscula tant com a performer com a representant de la comunitat LGTBI, en un lloat espectacle en format concert.
  • Lo nuestro (10 de novembre): Producció de la Sala Flyhard amb text d’Eu Manzanares que ens trasllada al mig de la família Guerrero Fernández la Nit de Cap d’Any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *