El Poble Espanyol estrena la tardor amb El Poble a Escena

El Poble Espanyol recupera sobre el seu escenari obres multidisciplinàries ja estrenades en un nou cicle d’arts escèniques, El Poble a escena. A Espectáculos BCN et descobrim en què consisteix aquest nou cicle de teatre que es celebrarà a l’aire lliure. Atent/a!

Tardor d’espectacles amb El Poble a escena

El Poble Espanyol enceta aquest 13 d’octubre el cicle d’arts escèniques El Poble a escena. Es tracta d’un nou cicle cultural que vol donar suport a les propostes i artistes locals en matèria de teatre, dansa, música i circ de tot tipus.

La seva programació ofereix espectacles ja estrenats i coneguts, tant a Barcelona com havent fet gira per Catalunya, per allargar-los la vida altre cop sobre l’escenari del Poble Espanyol. El cicle tindrà lloc cada dimecres de tardor a les 20:30 h.

La programació de El Poble a escena

El Poble a escena presenta una programació diversa, amb companyies locals i títols reconeguts. Les entrades es poden comprar a la web del Poble Espanyol (19€ per la Zona A; 17€ per la Zona B), i inclouen la visita al recinte.

Els espectacles de la programació de El Poble a escena inclouen:

  • Nadia, de la Cia. La Conquesta del Pol Sud (13 d’octubre): documental escènic que combina teatre i poesia amb el relat de la impactant experiència real de l’afganesa Nadia Ghulam, qui va haver d’adoptar la identitat del seu germà per sobreviure al règim talibà.
  • Marabunta, de la cia. Guillem Albà (20 d’octubre): Guillem Albà com a clown esbojarrat i enèrgic juntament amb la música de The All In Orchestra conformen aquest show divertit i caòtic amb música en directe.
  • Des-espera, de la cia. Les Impuxibles (27 d’octubre): Les germanes Clara i Ariadna Peya, juntament amb Marc Soler, presenten un espectacle sensible i poètic a partir de l’últim disc de Clara Peya, AA (Analogia de l’A-mort).
  • Ocaña, Reina de las Ramblas (3 de novembre): l’actor i cantant Joan Vázquez ret homenatge a Ocaña, icona majúscula tant com a performer com a representant de la comunitat LGTBI, en un lloat espectacle en format concert.
  • Lo nuestro (10 de novembre): Producció de la Sala Flyhard amb text d’Eu Manzanares que ens trasllada al mig de la família Guerrero Fernández la Nit de Cap d’Any.

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.