Torna la comèdia El test per petició del públic

Ahir es va estrenar novament la comèdia «El test» a Barcelona. Aquest cop serà el Club Capitol el teatre seleccionat per exhibir aquesta exitosa obra teatral que planteja una pregunta molt suggerent: Què escolliries: 1.000 euros ara, o un milió d’aquí a 10 anys?

Jordi Vallejo és l’autor d’aquesta obra que està dirigida per Cristina Clemente. Ja va estar en cartellera la temporada passada però, aquest any, torna novament degut a l’aclamació del propi públic barceloní. De fet, tal ha estat l’èxit que la comèdia s’ha traduït al castellà i, actualment, forma part de la cartellera de Madrid.

Des d’ahir, 24 de maig del 2017, l’obra de teatre El Test torna a estar a Barcelona a la sala Pepe Rubianes del Capitol. El repartiment està format per Sergio Caballero, Clàudia Costas, Carme Poll i David Vert.

Què escolliries: 1.000 euros ara, o un milió d’aquí a 10 anys?

Aquesta és la pregunta que dóna el tret de sortida a «El test», una comèdia que ens presenta a dues parelles, una de les quals està passant per un complicat moment económic. És així com Toni, un bon amic, els hi planteja aquest peculiar test de personalitat que han de respondre per poder cobrar els diners esmentats. Què escolliran?

Informació pràctica de El test

  • El Test
  • Sala Pepe Rubianes del Club Capitol
  • Del 24 de maig al 30 de juliol
  • Horaris: De dimecres a dissabte a les 20:30 i diumenge a les 18:30h

Lee aquí nuestra crítica de El Test 

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *