Torna elPetit Festival 2023, el festival d’arts per la primera infància

elPetit Festival

Obres de teatre per nens i nenes a Barcelona

En la seva 19a edició, elPetit Festival torna amb 16 dies d’apassionant programació, acollint més de 120 actuacions en 13 ciutats de l’11 al 26 de novembre de 2023. Enguany, el festival porta les seves experiències innovadores i immersives per als nens petits i les seves famílies a 13 ciutats, oferint una àmplia gamma de representacions i tallers. T’ho expliquem tot des d’EspectáculosBCN!

elPetit Festival: una celebració de les arts per a la primera infància

Amb un compromís a preservar la seva essència central, l’edició 2023 de l’elPetit Festival continua defensant experiències d’alta qualitat, innovadores i contemporànies, destacant el talent emergent. El festival està dissenyat per a nens i nenes de 0 a 5 anys i les seves famílies, fomentant la creativitat, la meravella i l’exploració.

Barcelona serà un centre central per al festival, amb quatre llocs que acolliran diverses actuacions. El Mercat de les Flors, SAT! Sant Andreu Teatre, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i el Centre Penitenciari de Dones de Barcelona – Wad Ras estan tots preparats per a ser escenaris vibrants per a les expressions artístiques del festival.

El festival afirma amb orgull el lema, «El Festival elPetit, on la imaginació pren volada», destacant el seu paper com a nexe d’arts contemporànies de qualitat. Fomenta nous llenguatges i talents emergents, mentre ofereix una proposta cultural única que combina una àmplia gamma de representacions nacionals i internacionals.

Programació variada

Barcelona acollirà un ric programa d’esdeveniments nacionals i internacionals del 9 al 25 de novembre. El Mercat de les Flors, per exemple, oferirà diverses actuacions, com «InBalanceIn», una producció innovadora que explora l’equilibri innat dels nens, i «Paisatges de Creamoviment», una experiència de dansa dissenyada per a l’exploració lúdica.

Al SAT!, el públic jove pot gaudir de «El cau dels sentits», una instal·lació que anima els nens a amagar-se i observar el món, mentre que la Fàbrica de Creació Fabra i Coats oferirà el «Taller per a famílies», un taller enginyós amb música en viu i dansa.

A més, el Centre Penitenciari de Dones de Barcelona – Wad Ras acollirà programes especials com «Ingredients per a un miniconte», un taller que busca connectar les mares empresonades amb els seus fills mitjançant l’art i la narració, promocionant el benestar emocional i l’expressió creativa.

Aquí us deixem un enllaç amb tota la programació del festival.

Qué es elPetit Festival?

elPetit Festival és un Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància, dedicat a mostrar les millors actuacions nacionals i internacionals contemporànies dirigides a nens de 0 a 5 anys. El festival va néixer el 2005 i ha crescut fins a incloure 29 ubicacions a 13 ciutats, amb la seva 19a edició prevista per a l’11 al 26 de novembre de 2023. Serveix com a far de qualitat artística, fomentant la creativitat en la primera infància.

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *