Els colors de Duke Ellington, una única representació al Teatre Condal

Nuestra opinión

Aquest diumenge, el Teatre Condal ens presenta una proposta molt original: Els colors de Duke Ellington, on s’uneixen la formació musical GIRONA JAZZ PROJECT i la companyia teatral CASCAI TEATRE.

Qui pinta Els colors de Duke Ellington?

Girona Jazz Project té més d’una dècada d’experiència en crear projectes de qualitat en l’àmbit del jazz i les músiques improvisades i ha col·laborat amb artistes reconeguts internacionalment, com Bob Mintzer, Electrodeluxe, Perico Sambeat, Guillermo Klein o Maceo Parker.

Cascai Teatre fiu fundada per Marcelo Tomàs, juntament amb Susana Lloret fa més de vint anys. En tot aquest temps han desenvolupat 17 espectacles, 14 dels quals de creació pròpia, apostant sempre per un llenguatge que renova els gèneres de l’humor clàssic constantment, creant un univers propi.

Una única funció aquest diumenge

Aquest concert teatralitzat es va estrenar al Festival Temporada Alta l’any 2021 i ens presenta en escena una banda de nou músics i dos actors que proposen un espectacle sobre la història del Jazz, incloent-hi humor, coreografies i cançons. Viatjarem amb aquests artistes pels diferents estils del Jazz, des dels inicis del S.XX fins ara.

Els colors de Duke Ellington és una obra de Marcel Tomàs, dirigida per ell mateix i amb direcció musical i arranjaments de Xavier Molina i Adrià Bauzó. L’espectacle està protagonitzat per Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó, Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez, Pablo Martín / Maria Cofan. És una col·laboració de Girona Jazz Project i Cascai Teatre, amb el suport del Festival Temporada Alta, ICEC i DIPUTACIÓ DE GIRONA.

Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són:

  •  Take the “A” Train
  • In a sentimental Mood
  • It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm
  • Caravan
  • Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina

Els colors de Duke Ellington es representarà el diumenge 15 de maig de 2022 a les 12 h al Teatre Condal; una proposta de gran format que fusiona música i teatre i apta per a tots els públics.


Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *