Un enemic del poble – Teatre Lliure

Nuestra opinión

I si t’assabentessis d’alguna cosa capaç de trencar l’estabilitat social on vius? I si fóssis la única persona capaç de fer que tot el teu voltant es trenqués en petits bocins? Llavors, què faries: diries la veritat o callaries evitant, així, una catàstrofe social? Aquesta lluita entre la veritat i la estabilitat és la que apareix a l’obra del Teatre Lliure: L’enemic del poble, una versió lliure de la novela d’Ibsen.

enemic_poble_lliure

L’enemic del poble és, a Ibsen, Thomas Stockmann. Un metge, un home de ciència que descobreix que la base de l’economia del seu poble, l’aigua d’un balneari que és la seva font principal d’ingressos, conté una bactèria perjudicial per a la salut. Stockmann decideix, doncs, advertir tothom. Però què ve abans, la veritat i la salut pública o el sistema econòmic que sosté les seves vides? 

Entrades: Un enemic del poble – Teatre Lliure

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *