Escape Room 2 de Joel Joan torna a Barcelona aquest desembre

Escape Room 2 de Joel Joan torna a Barcelona aquest desembre

Prepara’t per viure l’emoció mentre et submergeixes en la segona part d’Escape Room 2, la divertida comèdia creada per Joel Joan i Héctor Claramunt. A partir del 5 de desembre podrem gaudir d’aquesta divertida comèdia al Teatre Condal de Barcelona. A Espectáculos BCN t’ho expliquem tot! 😉

L’obra de teatre Escape Room 2 arriba al Teatre Condal

La primera part de l’obra de teatre Escape Room, que va conquistar a un públic àvid d’emocions, es va elevar fins a convertir-se en un autèntic fenomen escènic de masses, fins i tot donant vida a la gran pantalla.

Ara, a Escape Room 2, les carismàtiques parelles, magistralment interpretades per Joel Joan, Paula Vives, Borja Espinosa i Agnès Busquets, tornaran a enfrontar-se a una experiència de risc, un joc intrigant, macabre i ple de comicitat, on el temps corre en contra i els secrets més amagats emergiran a la superfície.

Aquesta vegada, el desafiament serà més intrigant, les rialles més contagioses i el misteri més profund. Després d’haver jurat que no tornarien a travessar les portes d’un «Escape Room», s’adonaran que les promeses sovint es desfan davant la temptació de l’aventura. Els nostres protagonistes es veuran embolicats en una trama que els portarà a qüestionar els seus propis límits i desemmascararà els seus secrets més ocults.

Joel Joan i Héctor Claramunt signen Escape Room 2

Amb la firma inconfusible de Joel Joan i Héctor Claramunt, aquesta nova entrega d’Escape Room 2 promet un viatge emocionant ple de girs inesperats i moments hilarants. Una història que sorgeix de la ment creadora d’aquests dos genis teatrals, amb el suport inestimable de la Generalitat de Catalunya – ICEC Institut Català de les Empreses Culturals.

Una producció de la reconeguda companyia teatral Arriska en col·laboració amb Focus, Escape Room 2 torna per recordar-nos que el joc mai acaba realment. Els límits s’amplien, els personatges evolucionen i la diversió està assegurada. El joc no ha fet més que començar, i els espectadors es veuran embolicats en un remolí de situacions inesperades, suspens i diversió sense fi.

No et perdis aquest nou capítol apassionant que mostra que, fins i tot després de jurar-ho, l’aventura pot trucar novament a la porta.

Comprar entrades

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *