espectáculosBCN a Fira Tàrrega 2013

Nuestra opinión

Va ser arribar i veure que Tàrrega s’havia vestit de festa, de colors i de diversió. Tot i la pluja de dissabte, la gent va continuar al carrer, va continuar rient, va continuar empapant-se d’una de les millors fires de teatre. A espectáculosBCN no podiem perdre’ns una cita com aquesta, així que vam agafar el cotxe i vam anar a gaudir de les múltiples propostes que omplen els carrers d’aquesta bella ciutat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=__b35i_QM4I&w=420&h=315]

Màgia, circ, teatre, humor i activitats per tota la familia és el que pots trobar-te a Fira Tàrrega. Uns carrers plens d’art i uns espais plens de bones propostes arribades de totes bandes del planeta; un lloc per descobrir per on es mou la cultura contemporánea, un lloc per descobrir a nous artistes, un lloc per descobrir l’essència de viure. Perquè, al cap i a la fi, Fira Tàrrega és això: un reflexe de la vida mostrat amb el seu millor aspecte.

I és una alegria trobar que hi ha tanta i tanta gent disposada a fer-te somriure, a sorprendre’t, a fer-te reflexionar i a emocionar-te. De debò que ho és.

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *