Estimat mentider – TGB

Un remolí de olors, d’aire i de colors s’apodera de tu mateix i és llavors quan et mires al mirall i ho confesses: “M’he enamorat”. L’amor és així. De colors. Huracanat. Devastador. I quan el tens davant els teus ulls només pots fer una cosa: agafar-li de la mà. Això és que succeix a “Estimat mentider”, l’obra que ara arriba al TGB, una peça que ens endinsa en una trama amorosa on els amants mantenen la seva relació per correspondència. Perque l’amor, encara que sigui a distància, sempre serà viu.

estimat_mentider

El famós dramaturg irlandès, George Bernard Shaw, quan ja tenia una certa edat, es va enamorar de la famosa actriu anglesa Beatrice Stella Campbell. Per ella, que ja no era una joveneta, va escriure “Pigmalió” i la va dirigir. La relació, una mica intrigant entre aquests dos personatges, va durar quaranta anys durant els quals es van escriure centenars de cartes.

Basant-se en aquesta correspondència, l’any 1960 el dramaturg Jerome Kilty va escriure l’obra “Estimat Mentider” que ara arriba al Teatre Gaudí (TGB) interpretada per Joan Massotkleiner i amb Iraida Sarda.

Entrades per Estimat mentider al TGB

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del teatro, de la literatura y de la música. Miembro de la cía LetrasConVoz y fundadora de EspectáculosBCN.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *