Estimat mentider – TGB

Un remolí de olors, d’aire i de colors s’apodera de tu mateix i és llavors quan et mires al mirall i ho confesses: «M’he enamorat». L’amor és així. De colors. Huracanat. Devastador. I quan el tens davant els teus ulls només pots fer una cosa: agafar-li de la mà. Això és que succeix a «Estimat mentider», l’obra que ara arriba al TGB, una peça que ens endinsa en una trama amorosa on els amants mantenen la seva relació per correspondència. Perque l’amor, encara que sigui a distància, sempre serà viu.

estimat_mentider

El famós dramaturg irlandès, George Bernard Shaw, quan ja tenia una certa edat, es va enamorar de la famosa actriu anglesa Beatrice Stella Campbell. Per ella, que ja no era una joveneta, va escriure “Pigmalió” i la va dirigir. La relació, una mica intrigant entre aquests dos personatges, va durar quaranta anys durant els quals es van escriure centenars de cartes.

Basant-se en aquesta correspondència, l’any 1960 el dramaturg Jerome Kilty va escriure l’obra “Estimat Mentider” que ara arriba al Teatre Gaudí (TGB) interpretada per Joan Massotkleiner i amb Iraida Sarda.

Entrades per Estimat mentider al TGB

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *