EVA amb T de Teatre i dirigida per Julio Manrique, ¡una de les imprescindibles!

Nuestra opinión

EVA amb T de Teatre i dirigida per Julio Manrique, ¡una de les imprescindibles!

Aquesta temporada ens trobem que al Teatre Romea torna una de les obres que més van triomfar al Grec del 2017. Es tracta d’una proposta molt interessant: EVA amb T de Teatre, una peça dirigida per Julio Manrique i que rendeix homenatge a la pròpia companyia que, aquest any, fa 25 anys.

L’obra de teatre EVA és una comèdia dramàtica on es reflexiona sobre el dolor que patim a la vida mitjançant quatre històries que es creuen d’unes ex-companyes que anaven juntes a classe.

EVA (Escala Visual Analògica del Dolor) es tracta d’una comèdia que es podrà veure al Teatre Romea a partir de finals de setembre i està escrita per Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Sobre l’escenari gaudirem de l’actuació de Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

Sinopsis de EVA, T de Teatre

Aquesta obra de teatre ens convida a que reflexionem sobre les diferents maneres de patir dolor.Un sentiment que, a vegades, també té una mica de poesia i que, a més a més, ens acompanya en la majoria d’etapes de la nostra vida.

EVA és una història que ens presenta a quatre ex-companyes de classe (una actriu, una anestesista, una mare soltera i una agent d’inmobiliària) que es retroben i ens narren les seves vides plenes de moments de dolor, patiment i desesperança. Tot això, però, amb una perspectiva còmica i satírica perque, al cap i a la fi, a la vida hi ha dolor i tampoc s’hi ha de fer un drama de tot això.

25 anys de T de Teatre

Amb l’obra de teatre EVA les integrants de T de Teatre celebren els 25 anys de la seva trajectòria com a companyia i, per celebrar-ho, van presentar aquest muntatge dins el Festival Grec 2017 i, ara, tornen a Barcelona per iniciar la nova temporada 2018/19.

Julio Manrique s’encarregarà de dirigir EVA, una peça en la que ell també hi ha participat en el guió juntament amb Marc Antigau i Cristina Genebat.


EVA amb T de Teatre i dirigida per Julio Manrique, ¡una de les imprescindibles!

 

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *