Crítica: Ever After – Una història que no necessita paraules…

9 sobre 10

Ever After és una història que no necessita paraules. Una barreja entre dansa, mim i clown que ens parla de dues persones que es troben i es perden l’una a l’altra, que es tornen a trobar.

La Nadine Gerspacher i l’Arias Fernández interpreten la Lin i en Joel, dues persones ben diferents, que s’encaren a la vida i a les persones segons el seu tarannà. I això queda ben reflectit en la seva manera de moure’s, d’atansar-se, de defugir- o d’abraçar a l’altre.

Ever After una aposta del Maldà per la dansa contemporània

El disseny musica acompanya la història de la parella, amb músiques es mouen entre un ressò de barroc a música concreta… o silencis. Un treball d’il·luminació molt delicat acaba de completar l’embolcall d’aquest muntatge.

La Lin i en Joel ens mostraran que la timidesa es pot vèncer, de vegades, si hom hi posa una mica de voluntat, i que l’empenta i l’energia cal suavitzar-les una mica, de vegades. Que una abraçada pot ser plena de força, de tendresa, de por…

Amb el seu ball, la Nadine Gerspacher i l’Arias Fernández ens parlen amb metàfores i deixen que nosaltres, el públic, estirem el fil de cada mini història per treure’n l’entrellat i fer-nos-el nostre.

Ever After, al Maldà, és una història d’amor estupenda. D’amor pel ball, per l’expressivitat, per la tècnica i la disciplina. Una història d’amor entre dues persones molt diferents que ens deixen entrar en el seu món silenciós perquè la visquem amb ells.

And they lived happily ever after….! I van viure feliços i van menjar anissos…!

No sabem si la Lin i en Joel viuran feliços Ever After, però sí sabem que estan disposats a donar-ho tot perquè així sigui.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *