El Cruïlla XXS arriba al seu tercer any amb concerts gratuïts

El Cruïlla XXS arriba al seu tercer any amb concerts gratuïts

Amb ja tres anyets de trajectòria sota el braç, el Cruïlla XXS torna aquest 21 de maig per donar la benvinguda a l’estiu amb novetats que van molt més enllà de les circumstàncies post-pandèmiques. L’edició més jove del Cruïlla oferirà, doncs, part de la programació gratuïta i nous espais on gaudir-la.

S’acosta l’estiu amb la tercera edició del Cruïlla XXS

Ideat per la organització del festival Cruïlla com a resposta a la situació de l’estiu de 2020, el Cruïlla XXS va néixer de manera extraordinària, però és aquí per quedar-se. Del 21 de maig al 22 de juliol, la tercera edició del festival Cruïlla XXS oferirà més de 20 actuacions, algunes de les quals seran completament gratuïtes.

El festival s’encetarà a la ja habitual Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el dia 21 de maig, amb dotze hores ininterrompudes de concerts. Totes les actuacions d’aquesta primera jornada seran completament gratuïtes, i els assistents podran gaudir d’artistes com La Ludwig Band, Xarim Aresté, Oliva Trencada (amb Joan Miquel Oliver), Nico Miseria, Las Ninyas del Corro, Aqeelion, Carmen Xia, Chicxas Rosa, Juli Giuliani, Els Amics de Manel, Selma Bruna, Pocelam Ariox & Galgo Lento. Lal’Ba i La Tour de Carol.

Un Cruïlla XXS 2022 que creix

Però aquesta tercera edició del Cruïlla XXS s’estén també fora de les portes de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per conquerir nous espais de música en directe. Un d’ells serà el centre comercial Westfield Glòries, que acollirà dos concerts, també totalment gratuïts. Aquests tindran lloc el 27 i 28 de maig, amb concerts de Delafé y las Flores Azules (el divendres 27) i David Otero (el dissabte 28), exguitarrista de El Canto del Loco, que tocarà temes de la seva carrera en solitari.

L’últim espai del Cruïlla XXS 2022 serà el Poble Espanyol de Barcelona, amb quatre concerts. L’escenari del Poble serà inaugurat el 27 de maig per Mishima, que presentaran el seu nou disc “L’aigua clara”, publicat a l’abril d’aquest any.

El cantautor rocker Leiva ocuparà el mateix espai tant el dia següent (28 de maig), com el 10 de juny, en dues actuacions integrades en la seva gira de promoció del seu nou disc “Cuando Te Muerdes El Labio”. La banda americana Wilco és la tercera aposta del Cruïlla XXS al Poble Espanyol, i actuarà el 22 de juny, presentant les novetats del seu últim disc, “Ode to Joy”. Finalment, Love of Lesbian tancaran el Cruïlla XXS al cap d’un mes, el dia 22 de juliol.

Amb una oferta de més d’una vintena de concerts i novetats que inclouen la gratuïtat de molts d’ells, el festival Cruïlla XXS 2022 arrenca amb força un estiu que conclourà el festival Cruïlla original.


El Cruïlla XXS arriba al seu tercer any amb concerts gratuïts

Andrea Cruz

Andrea Cruz es una estudiante de periodismo de Barcelona, muy interesada en el sector del teatro y de la música. Especializada en asistir a ruedas de prensa y la redacción de noticias que tienen lugar en la ciudad condal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *