Festival Empremptes 2024: cartel, artistas e información

Festival Empremptes 2024: cartel, artistas e información

Agenda conciertos Barcelona

Després de dues edicions d’èxit, el festival Empremtes està preparat per tornar a la ciutat de Barcelona el proper any. Amb una llista d’artistes que prometen emocionar a públics de tots els gustos, Empremtes 2024 és una aposta audaç per ampliar la gamma musical i la durada del festival, oferint vint-i-vuit esdeveniments en un període de quatre mesos, del 12 de gener al 27 d’abril del 2024.

La gran notícia és que, aquest any, el festival s’ampliarà considerablement, oferint una selecció eclèctica d’artistes, que inclou des de cantautors com Marwán fins a grups de renom com Las Migas. Els espectacles es realitzaran en diferents sales de la ciutat, oferint una experiència única als amants de la música.

Festival Empremptes 2023: cartell i artistes confirmats

El cartell d’Empremtes 2024 inclou artistes consolidats, com Marina Rosell i Mazoni, que presentaran les seves últimes obres mestres al públic català. Així mateix, el festival serà l’oportunitat perfecta per descobrir nous talents com Carmen i Maria, Núria Duran, Carla Collado, Montse Blanco, Alba Luz, Marina Dósem i Capinàs.

Entre els esdeveniments més esperats, destaquem el concert inaugural el 19 de gener a l’Apolo amb Marwán, que celebra el seu 20è aniversari amb la gira «Canciones para una urgencia». Així mateix, el 27 d’abril, la sala Razzmatazz acollirà el concert de cloenda de Celtas Cortos, que presentarà les cançons del seu nou treball, garantint una nit inoblidable per a tots els assistents.

El Festival Empremptes 2024 no només es concentra en la música, sinó que també té una missió solidària. El 12 de gener, a La [2] de l’Apolo, es celebrarà el concert Empremta Solidària a favor de l’organització sense ànim de lucre Casa Terra, amb una llista d’artistes participants encara per confirmar.

A més, el festival també servirà com a plataforma per a la presentació de nous treballs musicals, amb catorze dels vint-i-vuit concerts destinats a aquest propòsit. Artistes com Las Migas presentaran el seu nou treball, continuant amb l’èxit del seu àlbum anterior «LIBRES».

Empremtes 2024 es prepara per ser un viatge musical emocionant i diversificat per a tots els amants de la música a Barcelona. Amb una barreja de talents consolidats i emergents, aquest festival segurament es convertirà en un dels esdeveniments musicals més destacats de l’any, oferint una plataforma única per als artistes per connectar amb el públic i fer brillar la seva música.

Comprar entradas

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *