Participa al Festival l’Estació Escènika!! Arts escèniques + joves emergents. Convocatòria oberta!

Participa al Festival l'Estació Escènika!! Arts escèniques + joves emergents. Convocatòria oberta!

Ja et pots inscriure a la 2a edició del Festival l’Estació EscèniKa!, el festival d’arts escèniques per a joves emergents que es farà el 28 de juny al parc de l’Estació del Nord de Barcelona.

Què és el  al Festival l’Estació Escènika

L’Estació EscèniKa és una plataforma cultural d’arts escèniques de joves i per a joves; tant creadors com públic. Pretén impulsar les noves generacions donant l’espai i les eines necessàries, acostant el públic als joves creadors, i donant llibertat perquè utilitzin la seva veu per expressar la pròpia opinió i visió del món.

Es poden presentar al concurs JOVES ENTRE 18 i 30 ANYS amb PECES DE 20 MINUTS de durada.

D’entre totes les propostes rebudes en seleccionarem 6 per ser representades el 28 de juny al festival. D’aquestes se n’escolliràn 3 que seràn les guanyadores.

Per participar al Festival l’Estació Escènika del pròxim 28 de juny és necessari participar en el Concurs previ, on es decidiran els espectacles i companyies que mostraran el seu projecte escènic el dia del Festival.

Participa al Festival l'Estació Escènika!! Arts escèniques + joves emergents. Convocatòria oberta!

Com concursar al  al Festival l’Estació Escènika?

Per concursar és molt fàcil, el o la responsable de la companyia haurà d’omplir un formulari i a continuació enviar tot el material que tingueu (fotos i vídeos vostres i de l’espectacle) a la següent direcció: inscripcions@lestacioescenika.com. Trobaràs tota la informació a l’apartat Bases del concurs de la pàgina web www.lestacioescenika.com

Hi ha diferents premis per als 3 grups guanyadors! l’Exhibició de la peça a una sala de teatre de Barcelona, un regalet per Fira Tàrrega, un premi econòmic, i altres sorpreses!

Tota la informació la trobaràs:

  • Web www.lestacioescenika.com
  • Facebook: l’Estació Escèni_k
  • Instagram: lestacioescenika

 

Julia Faneca

oy una apasionada de las Artes Escénicas desde que nací, debido a que mi padre es actor. He tenido el privilegio de estar entre bambalinas y de público desde bien pequeña. Además, me han hecho descubrir la fuerza que tienen como herramienta para transformar la sociedad en un mundo mejor, su fuerza artística y creativa, y su grandeza para crear espíritu crítico y para educar en mayúsculas. Todo esto me hizo profesionalizarme en Arte Dramático, Comedia Musical y Danza.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *