Participa al Festival l’Estació Escènika!! Arts escèniques + joves emergents. Convocatòria oberta!

Ja et pots inscriure a la 2a edició del Festival l’Estació EscèniKa!, el festival d’arts escèniques per a joves emergents que es farà el 28 de juny al parc de l’Estació del Nord de Barcelona.

Què és el  al Festival l’Estació Escènika

L’Estació EscèniKa és una plataforma cultural d’arts escèniques de joves i per a joves; tant creadors com públic. Pretén impulsar les noves generacions donant l’espai i les eines necessàries, acostant el públic als joves creadors, i donant llibertat perquè utilitzin la seva veu per expressar la pròpia opinió i visió del món.

Es poden presentar al concurs JOVES ENTRE 18 i 30 ANYS amb PECES DE 20 MINUTS de durada.

D’entre totes les propostes rebudes en seleccionarem 6 per ser representades el 28 de juny al festival. D’aquestes se n’escolliràn 3 que seràn les guanyadores.

Per participar al Festival l’Estació Escènika del pròxim 28 de juny és necessari participar en el Concurs previ, on es decidiran els espectacles i companyies que mostraran el seu projecte escènic el dia del Festival.

Com concursar al  al Festival l’Estació Escènika?

Per concursar és molt fàcil, el o la responsable de la companyia haurà d’omplir un formulari i a continuació enviar tot el material que tingueu (fotos i vídeos vostres i de l’espectacle) a la següent direcció: inscripcions@lestacioescenika.com. Trobaràs tota la informació a l’apartat Bases del concurs de la pàgina web www.lestacioescenika.com

Hi ha diferents premis per als 3 grups guanyadors! l’Exhibició de la peça a una sala de teatre de Barcelona, un regalet per Fira Tàrrega, un premi econòmic, i altres sorpreses!

Tota la informació la trobaràs:

  • Web www.lestacioescenika.com
  • Facebook: l’Estació Escèni_k
  • Instagram: lestacioescenika

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *