Comença el Festival Jardins de Pedralbes… A RITME DE JAZZ!

Hi ha coses que ens indiquen que s’acosta l’estiu, com els albercocs i els nespres a les fruiteries, els dies que s’allarguen i els festivals de música, teatre, dansa i cinema a l’aire lliure. Un dels mes emblematics i magics de les nits barcelonines es el Festival Jardins de Pedralbes i, aquest any, tindra lloc a la ciutat comtal del 5 de juny al 14 de juliol.

El Festival es un d’aquests esdeveniments que s’han de viure com a mínim una de les nits que ocupa aquest meravellós indret. Els Jardins del Palau Reial de Pedralbes estan plens de colors, d’olors i de racons elegants i curiosos  i aconsegueixen que des del moment en que hi entrem, per l’Avinguda Diagonal de Barcelona, ens oblidem de que estem al mig d’una ciutat tan urbana, metropolitana i cosmopolita.

Festival Jardins de Pedralbes 2017: el que no et pots perdre!

A banda de l’emplaçament, la proposta musical es inmillorable. En aquesta edició ens porten la musica d’artistes d’estils molt variats i per a tots els gustos; Manel, The Beach Boys, Ludovico Einaudi, Birdy, Sting... i un llarg etcétera que ens fa la boca aigua.

El proper dimarts, dia 6 de juny, podem gaudir d’un classic del Jazz a Catalunya; LA LOCOMOTORA NEGRA, aquesta gran formació musical que va començar sent un quintet, compta actualment amb 16 membres i posara banda sonora a la nit de dimarts als Jardins del Palau Reial de Barcelona.  El seu estil s’orienta cap al Jazz negre i el swing i ha acompanyat músics de la talla de Bill Coleman, Benny Waters y Gene Mighty Flea Conners.

Una nit que promet fer nos sentir moltes mes coses, a part del so del saxo. Deixem-nos endur pels sons sensuals i festius de La Locomotora Negra, aquest dimarts dia 6 de juny a les 22 h, al Festival Jardins de Pedralbes. 

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *