Crítica: Follow the leader – Follow the leader, leader… ¡síguelo!

Crítica: Follow the leader - Follow the leader, leader... ¡síguelo!

Nota: 8 sobre 10

XaviXeviXou han fet un espectacle que no pretén res més que fer-nos passar una bona estona. Si algú pensa que això és fàcil, que s’ho faci mirar… crear un xou que dura més d’una hora i aconseguir que el públic piqui de mans, balli i canti, sense que ells dos diguin ni una sola paraula és ben difícil. I ells ho aconsegueixen.

A Follow the leader, en Xevi Dorca i en Xavi Estrada, ens fan viure tots els concerts de música en un. La música que resssona durant tot l’espectacle és un bon repàs de cançons que tots tenim gravades a la memòria. Però la música no ho és tot. En Xevi Dorca i en Xavi Estrada, a més, ho escenifiquen tot i ho ballen tot. Ballen sense parar. Una hora de coreografies, de mim, de clown. Non stop.

Follow the leader al Teatre Aquitània és música i diversió

Els dos intèrprets fan que cada cançó i cada moment musical tingui una coreografia única i especial. Sense efectes especials, només amb un bon treball d’il·luminació i un vestuari enginyós, en Xevi Dorca i en Xavi Estrada fan que cada moment musical ens transporti i ens faci saltar de la cadira.

Follow the leader, al Teatre Aquitania, és un muntatge d’aquells que, vist des de fora, sembla molt senzill… però és un muntatge que té una gran preparació i molt de treball al darrere. I això es nota.

En Xevi Dorca i en Xavi Estrada fan fàcil allò que és difícil: entretenir bé, divertir, deixar un molt bon regust… i fer-nos sortir molt contents del teatre. No es pot demanar més.

Follow the leader aconsegueix que el  públic surti del teatre amb un gran somiure a la cara, cantant i ballant. Fa que tots connectem amb la part divertida que tenim a dins i fa que la treiem a fora.


Crítica: Follow the leader - Follow the leader, leader... ¡síguelo!

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *