El proper 25 de setembre, la Fundació Victòria comença la seva temporada de concerts

El proper 25 de setembre, la Fundació Victòria comença la seva temporada de concerts

En Josep-Ramon Olivé i en Malcolm Martineau tenen l’honor de ser els primers en actuar en la 6a edició del Festival Life Victòria.

Malcolm Martineau és un pianista amb una carrera excel·lent que ha acompanyat a grans veus en els seus concerts, com Ainoa Arteta, Simon Keenlyside (que col·laborarà amb el Festival Lied Victòria el proper 10 d’octubre), Joan Sutherland… i molts d’altres. És un pianista molt apreuat per fer l’acompanyament en concerts. A més, és un expert en lieds, i va ser director del Festival de Lieds de Leeds al 2011. Un pianista amb una carrera molt llarga que actuarà per primer cop en el Festival Lied Victoria.

I en Josep-Ramon Olivé va ser la primera veu que es va sentir, sota el paraigües del Festival Lied Victoria, al 2013, a la Pedrera, quan aquest festival començava a donar les seves primeres passes. Un baríton que ja ha rebut premis internacionals i que, malgrat la seva joventut, té una carrera farcida d’èxits i de grans col·laboracions.

Ha guanyat la Medalla d’Or del Guildhall School Music and Drama, el primer premi i el premi del públic del Handel Singin Competition a Londres, entre d’altres, i al 2015 va ser nomenat Young Artist per l’ Oxford Lieder. Ha cantat amb Les Arts Florissants (fundat per William Chrisitie) i Hesperion XXI (fundat per Jordi Savall), l’ONC… la seva veu s’ha pogut escoltar al Palau de la Música, al Liceu, a la Konzerthaus de Viena, al Shanghai Gran Theatre…

Òpera, oratoris, lieds… no sembla que hi hagi cap tipus de composició que li pugui ser aliena.

Josep-Ramón Olivé de nou al cicle de concerts Fundació Life Victòria

La Fundació Life Victòria ens presenta de nou en Josep-Ramón Olivé, el mateix que va obrir el festival fa sis anys, enguany torna a fer-ho. La beca de la Fundació va ser una eina més perquè aquest cantant pogués avançar en el món de la música.

Amb un repertori que inclou Frederic Mompou, Francesc Poulenc, Franz Schubert i Claude Debussy, en Joan Ramón Olivé i Malcolm Martineau deixaran el llistó del Festival molt alt.

I, com sempre, Eduard Mas i Marta Puig, nous artistes de la Fundació, oferiran un breu concert previ. Una mostra de la gran tasca que fa la Fundació Life Victoria.


El proper 25 de setembre, la Fundació Victòria comença la seva temporada de concerts

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *