La Gala Catalunya Aixeca el Teló dona el tret de sortida a la Temporada Teatral 2023-2024

La Gala Catalunya Aixeca el Teló dona el tret de sortida a la Temporada Teatral 2023-2024

Cartellera teatre Barcelona

La XXIIena Gala Catalunya Aixeca el Teló arriba avui al Gran Teatre del Liceu en una nit excepcional, marcant l’inici triomfal de la Temporada Teatral 2023-2024 sota l’organització d’ADETCA, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya. L’esperat esdeveniment, organitzat en col·laboració amb els Teatres Públics de Barcelona, ha estat una celebració de l’humor i la creativitat teatral.

Gaudeix de la Gala Catalunya Aixeca el Teló

Avui Catalunya dona el tret de sortida a la nova temporada teatral amb un munt de propostes genials, destacant-se la Gala Catalunya Aixeca el Teló com a esdeveniment inaugural.

La vint-i-dosena edició d’aquesta gala anual serà una ocasió especial, amb un espectacle dirigit pel reconegut Roger Julià i un guió enginyós creat per Adrià Cuatrecases. El protagonista indiscutible de la nit serà l’humor, i els espectadors gaudiran d’una sèrie de números còmics que van fer que els cors rient amb ganes.

El Teatre del Liceu acollirà moltes sorpreses i moments inoblidables mentre els artistes de la gala faran brillar l’escenari. La combinació d’actuacions en viu, esquetxos còmics i números musicals crearan una atmosfera d’alegria i celebració.

A més de ser una oportunitat per riure i gaudir de l’art del teatre, la gala també serveix com a plataforma per donar suport als teatres i artistes locals. Així, la Temporada Teatral 2023-2024 promet continuar oferint una àmplia gamma de produccions innovadores i emocionants per a tots els amants del teatre.

Avui és el dia de la Gala Catalunya Aixeca el Teló, una oportunitat única per donar la benvinguda al nou curs teatral que està a punt de començar. Benvinguts i benvingudes al teatre 🙂

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *