Germans de sang – Teatre del Raval

Els secrets, aquelles petites històries que més val que estiguin amagades perquè quan surten a la llum pot esdevenir quelcom molt perillós… Això és el que succeïx a “Germans de sang“, la nova producció musical del Teatre del Raval que ens explica la història d’uns bessons separats al nèixer.

Després del gran èxit assolit a Broadway, el musical “Germans de sang” arriba a Barcelona amb Roger Pera i Sergi Zamora com a protagonistes principals. Un espectacle que promet!

Actors i actrius de "Germans de sang"

Actors i actrius de “Germans de sang”

La senyora Johnstone està plena de deutes i no pot mantenir als seus set fills després que el seu marit l’hagi abandonat i alhora s’assabenta que torna a estar embarassada , i aquest cop de bessons. La senyora Lyons, la dona per la que treballa, està desesperada per tenir fills i li proposa que li doni un dels dos nens que ha de tenir. Així ho fan i arriben a l’acord de no dir-ho mai a ningú…

Entrades Germans de sang – Teatre del Raval

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del teatro, de la literatura y de la música. Miembro de la cía LetrasConVoz y fundadora de EspectáculosBCN.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *