Groove Nazar al Jamboree el 6 d’octubre

Groove Nazar al Jamboree el 6 d'octubre

Concerts Barcelona

A la Sala 1 del Jamboree ens trobarem aquest divendres 6 d’octubre a les 22.30h amb Groove Nazar. La banda vindrà amb músics convidats que els acompanyaran al llarg de la nit. Ens trobarem amb Cala Quintero en el baix, Clara Thadea en la veu, Raúl Giménez en la trompeta i Sergi Franch en el saxo.

Qui són Groove Nazar

És un projecte eclèctic i transversal que pren el «groove» com a denominador comú de totes les seves creacions, aquest element fonamental en la música que ens fa moure el cap. Romàntic, però també diabòlic; de vegades malenconiós, però sobretot enèrgic.

Amb un element sorpresa a les seves composicions, la banda està alimentada pel desig d’explorar territoris desconeguts. Riffs hipnòtics de compàs partit acompanyats d’una percussió poderosa o de dolces harmonies vocals, on segurament trobaràs un gir fosc, el Nazar, turc per al «mal d’ull», que et farà sentir còmodament inquiet.

El grup està format per Osman Konuray bateria i veus, Alex Albalà teclats, baixos i veus i, Jacin Castrillo veu i guitarra.

En la seva discografia trobem el 2022 «Krunch» i «Betrayal» i el 2021 «Bewitched».

Presentació del seu últim àlbum

En aquest concert ens volen presentar el seu últim àlbum, Bad Times, i ho faran ben acompanyats.

Bad Times és la culminació de l’intens treball que la banda ha dut a terme des d’abans de la pandèmia. Diversos temes es tracten en 9 cançons, paral·lelament als alts i baixos que ha viscut la banda al llarg de tots aquests temps incerts. El disc té grans presentacions com Tito Bonacera o Vincen García.

COMPRAR ENTRADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *