Crítica: Impromagia

Crítica: Impromagia

Lee aquí la entrevista a la cía. Impromagia

Nota: 7 sobre 10

Tres improvisadors que ens reben a l’entrada… i just abans de deixar-nos accedir a la sala, ja ens posen deures: escriu una paraula, escriu una frase… i cap a dins!

Un cop asseguts, l’ambient entre el públic és molt animat. La gent ha vingut a jugar i a passar-ho bé, a participar de l’espectacle en primera persona. Els que improvisen són els tres intèrprets de damunt l’escenari… però el públic hi té molt a dir.

Impromagia: un espectacle de improvització i màgia a la nova Sala Ars

En Javier, la Kia i la Sam ho tenen també molt clar: sense el públic, no hi ha res a fer.

I comença la improvisació, amb l’ajuda de les paraules i de les frases que tots hem apuntat, obedientment, abans d’entrar, ens creen històries que semblen eixelebrades i impossibles… però que encara ho semblen més quan la història la trobem escrita en un diari que algú ha escollit a l’atzar… o en un llibre obert per una pàgina que ha triat una persona del públic… o quan ens trobem amb què les pissarres poden canviar el missatge que hi havia escrit.

La improvisació és un joc on tothom hi participa… la màgia, que fa que les coses ja estiguin predestinades (ho estan de debò?) és cosa del Javier, la Sam i la Kia. Ells fan que el joc doni una volta més i ens fan màgia amb les paraules i les situacions.

Un espectacle per passar una molt bona estona

Impromagia, a la Sala Ars, és un espectacle per anar a passar una molt bona estona. Per gaudir del joc. Per deixar-se sorprendre. Per participar des del primer moment. Impromagia és un espectacle que és per a tothom. Que combina màgia, humor, improvisació i joc.

La Sala Ars us convida a jugar. Aneu-hi! Passareu una molt bona estona!


Crítica: Impromagia

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *