Invocació – Sala Atrium

Moltes vegades, encara que visquem el present, encara que estiguem sentint amb la nostra pròpia carn el passar del temps, la incomprensió del mateix és abismal. En el moment en el que ens trobem ara, un moment on tot el que semblava sòlid sembla inestable i temblorós, la gent camina amb impaciència sense tenir cap objectiu al final del camí. Què succeeix llavors? La indignació, la incomprensió i la ràbia.

Q-Ars Teatre traspassa aquest sentiment social en la seva obra «Invocació», una versió lliure de l’obra Ricard III de William Shakespeare.

invocacio_1

Quatre personatges femenins esperen ser elegits. La tria és Shakespeariana. Els mecanismes perversos del poder es posen en marxa. Dues dones. Quatre veus. Com a gran objectiu, assolir el poder amb mètodes malignes. Tot és vàlid. Hi ha murs que escolten i d’altres que parlen. La calumnia entra en joc. L’espiral del dolor gira sense aturar-se. L’eròtica del poder és el millor afrodisíac i… l’últim.

Del 25 de setembre fins al 27 d’octubre, la Sala Atrium acull aquesta original, innovadora i radical proposta sobre un dels textos més emblemàtics i polítics de l’autor romàntic.

Entrades per Invocació – Sala Atrium 

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *