Jam de Lied dins el Festival Life Victoria

Jam de Lied dins el Festival Life Victoria

La Fundació Victoria de los Ángeles i el Festival Life Victoria ens han permès fer una celebració de la Mercè d’una forma ben diferent. Amb una Jam de Lied.

La Jam s’ha fet al Recinte Modernista de Sant Pau, un lloc meravellós per la seva arquitectura, a la Sala Lluís Domènech i Montaner. Una sala que té una sonoritat molt bonica i que converteix cada concert e un esdeveniment únic i esplèndid.

Després d’una breu presentació, les interpretacions de cançons de Schubert, tradicionals catalanes i poesia, han donat pas a la improvisació. Entre el nombrós públic hi havia músics i cantants que també han aprofitat el moment per fer-nos el regal del seu art.

Una jam session de lied dins el Recinte Modernista de Sant Pau

El públic que visitava el recinte, anava entrant i sortint de la sala. Algunes persones es quedaven uns minuts, una estoneta… o tot el concert! Del públic que ha passat pel concert cal destacar un parell de coses: el respecte pels intèrprets era absolut. La gent que passava per darrere la sala i la gent que hi entrava, ho feien en silenci. I, malgrat l’allau de gent que visitava el recinte, el concert s’ha pogut gaudir amb tots els ets i uts.

En segon lloc cal ressaltar que no ha sonat ni un mòbil en tota l’estona. Ni un. Ni entre la gent que passava ni entre la gent que es quedava a gaudir del concert. El que aconsegueix el Festival Life Victoria sembla que no ho aconsegueix ningú. Us felicitem.

La Jam de Lied és una manera diferent d’apropar-se a la música, amb intèrprets molt variats (alguns desconeguts, altres no, estudiants o professionals).

La Jam de Lied és un petit tast del Festival Life Victoria que comença el 25 de setembre i que promet molt bona música fins al desembre. Hi ha concerts que ja tenen les entrades exhaurides, els assistents habituals al Festival ja saben que no se’l poden perdre.

El Festival Life Victoria ho ha tornat a encertar amb la Jam de Lied. Ho ha tornat a encertar fent-la el dia de la Mercè. Ho ha tornat a encertar, oferint la Jam de Lied a tot el públic.

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *