Crítica: KLE de la Cia Addaura Teatre Visual – al SAT

Crítica: KLE de la Cia Addaura Teatre Visual - al SAT

[usr 4,5 img=»03.png»]

El SAT! Sant Andreu Teatre, segueix sorprenent-nos amb la seva proposta d’espectacles familiars. Els passats caps de setmana hem gaudit de la proposta de la Cia. Addaura Teatre Visual: KLÉ; una original manera d’apropar el teatre als infants, utilitzant elements com els colors, el vestuari, la màgia de la llum i la manipulació d’objectes, els titelles i el teatre amb llum negra, acompanyats tots ells per la música; una meravella pels sentits, no només dels més petits de la casa, sinó també pels adults.

KLÉ, una obra de teatre infantil inspirada en el pintor Paul Klee

KLÉ està inspirat en l’obra del pintor suís Paul Klee, segons qui «un dibuix és una línia que surt a passejar». És un espectacle per entrar en l’imaginari de Paul Klee, que també fou escultor, titellaire i filòsof.

En aquesta obra multidisciplinar ens guia i acompanya el violí de Vassil Lambrinov, del grup Blaumut, que toca en directe i ha composat les peces musicals.

Durant els 50 minuts que dura l’espectacle, vivim en una mena de somni del qual no volem despertar, i en el que entrem gràcies a l’excel·lent posada en escena, a la precisió tècnica i enèrgica de cada petita peça que conformen el total de KLÉ,  del virtuosisme de les transformacions de vestuari, una grandiositat esplèndida que es veu reconfortada per una actitud humil i dolça dels artistes que hi participen.

KLÉ és un espectacle infantil d’una intensitat i qualitat espectaculars, valgui la redundància, esperem que girin molt i el recomanem a crits.

El 14 de novembre, la Cia. Addaura Teatre Visual, portarà KLÉ al Teatre de la Vila de  Palau-solità i Plegamans i el 28 d’aquest mes, a l’Ateneu de Cerdanyola. No us els perdeu!


Crítica: KLE de la Cia Addaura Teatre Visual - al SAT

 

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *