Crítica: Kontxerto – Música, llum, circ… tots som canalla!

Crítica: Kontxerto - Música, llum, circ... tots som canalla!

Valoració: 9 sobre 10

Kontxerto, al Teatre La Gleva és un espectacle que hauria de ser-hi cada Nadal. És una barreja de concert i circ… un circ on no hi trobareu bèsties… bé, hi ha un monstre, però dorm.

Kontxerto és un circ petit on es juga amb la música, amb la llum, i amb el públic

Un espectacle on la màgia digital aconsegueix que la Bàrbara Granados i en Daniel Tomàs es multipliquin davant nostre, i el duo de músics es converteix en una petita orquestra… o un solo de claqué es converteix en una parella de ballarins.

La música és el fil conductor d’aquest muntatge i els dos intèrprets ens desmostren el seu gran domini de diferents instruments musicals: l’acodió, el clarinet, la guitarra, el violí…

Un homenatge a Charlie Rivel

Kontxerto és també un homenatge a Charlie Rivel. Un homenatge que els més grans entendran de seguida i meravellarà als més petits. Un joc amb cadires i equilibris que ens deixa amb la boca ben oberta.

També és un espectacle on la llum hi té també un paper important. Un joc de malabars es converteix en un ball de cuques de llum davant nostre. Llums que ballen i volen.

A Kontxerto també hi trobem un homenatge a un dels circs internacionals més antics: el circ de Buffalo Bill… cal conèixer d’on venim per saber on som i on anem.

Un espectacle sense paraules on la música és qui té la veu

Kontxerto és un espectacle sense paraules on la música és qui té la veu. Amb dos músics i pallassos que es fiquen el públic a la butxaca des de la primera nota.

Kontxerto, a La Gleva, és un circ petit, petit, que meravella als més menuts i fa que als més grans ens torni a sortir el nen que portem a dins.

Hi ha espectacles que mereixen tornar regularment a les cartelleres, i Kontxerto és un espectacle que sembla fet a mida per a les festes de Nadal.


Crítica: Kontxerto - Música, llum, circ... tots som canalla!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *