Arriba La dona fantasma de T de Teatre al Teatre Romea

La dona fantasma de T de Teatre se estrena esta nueva temporada

Cartelera teatro Barcelona

La dona fantasma és el nou espectacle de T de Teatre! Les reconegudes actrius de T de Teatre, un dels grups de teatre més estimats i reconeguts de Catalunya, estan a punt de pujar de nou a l’escenari. Amb el Teatre Romea com a teló de fons, aquesta icònica companyia posarà en escena el seu tretzè espectacle de creació, titulat «La dona fantasma,» que promet ser una experiència teatral inoblidable per a tots els amants dels escenaris. T’ho expliquem a Espectáculos BCN!

La dona fantasma arriba el 29 de setembre a Barcelona

L’espectacle, que s’estrenarà el 29 de setembre i s’allargarà fins al 26 de novembre, presenta un elenc d’actrius de renom, entre elles Carme Pla, Mamen Duch, Marta Pérez i Àgata Roca, que es posen dins la pell de quatre mestres que viuen a finals dels anys setanta.

La dona fantasma és una obra amb elements de comèdia delirant i sàtira immoral sobre la moral, que convida el públic a fer una introspecció sobre la funció de la ficció i a reviure moments de la infància, el primer amor i l’època en què tot era possible, tal com succeeix en el teatre.

Mariano Tenconi Blanco, director i autor d’aquesta obra de T de Teatre

El que fa que aquesta producció sigui encara més especial és la participació del reconegut autor i director argentí Mariano Tenconi Blanco, qui escriu i dirigeix aquest muntatge específicament per a les T de Teatre. A més, aquest és el primer cop que Tenconi Blanco estrena una de les seves obres a l’Estat espanyol, la qual cosa ha generat una gran expectació en el món teatral.

Sinopsi de La dona fantasma

L’aparició d’una dona fantasma trastorna la vida dels quatre mestres i els porta a un món ple de records i misteri. A través d’aquesta història, l’obra explora la funció de la ficció i el teatre com a artefacte de memòria, utilitzant elements de fantasia i espiritisme per narrar una història profunda i provocadora.

Amb un repartiment excepcional, una direcció d’autor i una trama fascinant, La dona fantasma promet ser una obra que farà reflexionar, emocionarà i entusiasmarà el públic, oferint una experiència teatral única que només les T de Teatre poden proporcionar.

Comprar entradas

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *