La Monyos – Teatre del Raval

Noticia de Janna Ayesa

El Teatre del Raval presenta la història de “La Monyos” per primera vegada com a espectacle musical. Amb la idea original d’Empar López, música de Pedro Pardo, llibret d’Albert López Vivancos i produit pel Teatre del Raval, La Monyos és un musical que està format per set actors i quatre músics i es representa en català.

L’obra parla de la complicada vida de “la Monyos”, una coneguda senyora barcelonina que va viure durant l’any 1910, i que després de l’accidentada mort de la seva filla, va embogir. Aquesta bogeria, va fer que comencés a vestir-se de manera molt extravagant i a portar sempre molts monyos al cabell, mentre es passejava i cantava pel barri del Raval i per les Rambles. És per això que tothom la coneix com: “La Monyos”.

La Monyos es representa al Teatre del Raval de dijous a diumenge fins l’1 de març. Reserva ara les teves entrades:

la monyos raval

Elia Tabuenca

El equipo de redacción de Espectáculos BCN está especializado en el sector cultural de Barcelona: teatro, música, tiempo libre, exposiciones, planes culturales... Te ayudamos a que exprimas el lado más divertido y cultural de la ciudad condal para que conozcas la riqueza que nos ofrece cada día.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *