La Setmana del Llibre en Català: un festival literari imprescindible

La Setmana del Llibre en Català: un festival literari imprescindible

Està a punt de començar La Setmana del Llibre en Català! Del 8 al 17 de setembre, el Moll de la Fusta es convertirà novament en un immens aparador de la literatura catalana per donar la benvinguda a la 41a edició de La Setmana del Llibre en Català.

Aquest any, l’esdeveniment es presenta més gran que mai, ocupant la totalitat d’un impressionant espai de 7.000 metres quadrats. Amb la participació de 287 expositors procedents de Catalunya, País Valencià, Andorra, Illes Balears i, per primera vegada, Catalunya Nord, es prometen 125 novetats editorials de diverses temàtiques i més de 300 activitats que inclouen debats literaris, concerts, tallers, recitals de poesia, signatures d’autors, taules rodones i converses. A Espectáculos BCN t’ho expliquem!

No et perdis la Setmana del Llibre en Català 2023

Aquest any, La Setmana rebrà autors internacionals de renom com Karin Smirnoff, Han Kang, Roger Griffin i Rob Riemenn, juntament amb una impressionant llista d’autors locals que inclou a Carlota Gurt, Sílvia Soler, Ferran Torrent i Sergi Pàmies.

L’esdeveniment també comptarà amb activitats familiars i per a joves, així com l’entrega de prestigiosos premis, entre ells el 27è Premi Trajectòria, atorgat a Mercè Ibarz, i el Premi Difusió 2023, que serà entregat al músic Roger Mas. L’acte inaugural de La Setmana estarà protagonitzat pel Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2023, Josep Piera.

El Moll de la Fusta és l’espai de La Setmana del Llibre en Català

Més enllà de la oportunitat d’explorar i comprar milers de llibres en català, visitar el Moll de la Fusta durant La Setmana et permetrà gaudir en directe de les nombroses activitats que ofereix.

Amb més de 300 esdeveniments programats per a tots els gustos, des de xerrades i presentacions de llibres fins a signatures d’autors i recorreguts literaris per la ciutat que han inspirat èxits literaris, activitats per a nens i famílies, així com esdeveniments musicals. Assistir a La Setmana és una autèntica festa literària! Consulta aquí totes les activitats de La Setmana del Llibre en Català 2023.

Breu història de La Setmana del Llibre en Català

Celebrada per primera vegada el 1983, La Setmana del Llibre en Català no ha deixat de complir la seva cita anual amb els lectors. Després de 40 edicions, s’ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants del país en termes de projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió.

La Setmana del Llibre en Català segueix sent un estímul clau per a la promoció de la lectura en català, contribuint al creixement del nombre de lectors en la nostra llengua i col·laborant en la construcció d’un país més culte i lliure.

Aquest esdeveniment és el lloc de trobada dels amants de la lectura, un espai privilegiat per mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català, així com la seva potència industrial. Aquí, pots fer descobriments literaris, compartir converses i accedir tant a les novetats com als llibres de fons i revistes publicades en català.

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *