La Villarroel: programació 2023/24

La Villarroel: programació

Descobreix la programació de La Villarroel 2023/24! A Espectáculos BCN us deixem un repàs de la cartellera de La Villarroel i les obres de teatre confirmades per aquesta temporada. No t’ho perdis!

Programació de La Villarroel: cartellera i obres

Coneix la programació de La Villarroel per aquesta temporada i no et perdis els grans èxits d’aquesta sala de teatre de Barcelona.

Cartelera teatro Barcelona

HISTÒRIA D’UN SENGLAR (O ALGUNA COSA DE RICARD)

DES DEL 5 DE SETEMBRE AL 1 D’OCTUBRE

La narrativa «Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)» explora els intricats mecanismes de poder propis de l’era contemporània, així com tracta les temàtiques del desig i el ressentiment. A més, ofereix una profunda reflexió sobre els límits que afronta l’ambició humana.

Comprar entrades

La Villarroel: programació 2023/24

LOVE LOVE LOVE

DEL 15 D’OCTUBRE AL 3 DE DESEMBRE DE 2023

Una parella jove s’enamora a ritme d’All you need is love. Però en el futur, els fills creixeran i hauran de fer front al món que els ha estat llegat, un món que, sembla, s’està decaient al ritme de la frase «All you need is Love». Realment, l’amor era l’única cosa que necessitaven?

Comprar entrades

La Villarroel: programació 2023/24

LOS FINALES FELICES SON PARA OTROS

DEL 23 D’OCTUBRE AL 27 DE NOVEMBRE DE 2023

Una reinterpretació de Ricard III transportada a l’escenari de la vida quotidiana actual. Explora la decadència de l’ésser humà contemporani i la seva incessant ambició de poder. Com pot preservar-se l’empresa familiar quan l’individualisme predomina? En un petit poble de Buenos Aires, una fàbrica serà testimonio de les misèries més profundes de la humanitat abans que tot esdevingui ruïna.

Comprar entrades

Cartelera teatro Barcelona

AMÈRICA

A PARTIR DEL 6 DE DESEMBRE DE 2023

L’onze de setembre de 2021, una eminent família de l’alta burgesia de Barcelona és sorpresa amb una visita inesperada, desencadenant la revelació del secret més obscur de la seva història familiar. Aquesta inesperada visita els impulsarà a emprendre un viatge al llarg de tres segles i tres continents que han deixat una empremta indeleble en la història de la seva família. Aquesta inesperada trobada provocarà un canvi irreversible, alterant per sempre més el seu món tal com el coneixen.

Comprar entrades

Cartelera teatro Barcelona

SMILEY, DESPRÉS DE L’AMOR

DEL 12 DE DESEMBRE DE 2023 AL 12 DE GENER DE 2024

Vuit anys després del feliç final de «SMILEY, Una història d’amor», la comèdia que va sorprendre a Barcelona durant la temporada 2012/13 i es va convertir en un dels èxits més grans de Netflix el 2022, els seus carismàtics protagonistes tornen per una segona part. Els inoblidables Àlex i Bruno es reuneixen amb el seu públic per compartir com ha transcorregut aquest temps i enfrontar-se a qüestions més madures i profundes, tot mantenint el mateix esperit divertit que va caracteritzar l’obra original.

Comprar entrades

La Villarroel: programació 2023/24

ELLING

DEL 27 DE GENER AL 14 D’ABRIL DE 2024

Una emotiva obra de teatre sobre una amistat que desafia les expectatives socials, presentada de manera sorprenent i magistral. «Elling» ens recorda que la poesia, l’amor i la camaraderia poden obrir un camí cap a la renovació de l’esperança.

Comprar entrades

Aquesta és la programació de La Villarroel per aquesta temporada, no et quedis sense la teva entrada i gaudeix del teatre en MAJÚCULES!

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *