Las Marías “El show” estaran a la Sala Barts el 26 de novembre

Las Marías “El show” estaran a la Sala Barts el 26 de novembre

El duet musical Las Marías arriba el 26 de novembre a la Sala Barts amb El show per compartir amb nosaltres una particular barreja de cabaret, comèdia musical i improvisació inspirada – a mode de sàtira- en els culebrons i les cantants castellano-parlants dels anys 80.

El show imita el format televisiu dels culebrons

Les protagonistes de El show, Las Marias (Daniela Jacques i Marisol Robertson) estan a punt d’aconseguir el somni de la seva carrera – un show multitudinari – quan veuen destruïdes les seves expectatives a causa de la traïció i les mentides. El masclisme, l’ambició, els somnis creats per una societat de consum, l’ascens a la fama i la il·lusió de la felicitat, la crisi que pateix el sector cultural i la manca d’oportunitats són alguns dels temes que planteja El show.

Las Marias transiten entre el anys 80 i el present per buscar noves oportunitats d’aconseguir la fama i no caure en l’oblit amb una mirada peculiar dins del seu propi món i amb un humor extravagant i delirant.

Un espectacle adreçat sobretot als nostàlgics dels 80

El show és un espectacle creat per la companyia de teatre Maria La Culpa, liderada per dones amb ganes d’afrontar reptes i idees noves. La companyia es va crear el 2012 a Barcelona per oferir espectacles diferents, crítics i audaços, que barregen diferents llenguatges per crear-ne un de propi, una estètica singular i una temàtica comuna: la dona.

Las Marías El show és un espectacle fresc i gamberro adreçat a tots els públics, però és sobretot una cita obligada per a totes les persones que senten nostàlgia de la dècada dels 80 (com jo). No hi falteu!

  • Dia: 26 de novembre, a les 20.30h
  • Lloc: Sala Barts – el club (Avinguda del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona)

Las Marías “El show” estaran a la Sala Barts el 26 de novembre

Lluïsa Guàrdia

Filòloga per la UAB i activista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ... Màster en Gestió Cultural. (UOC-UdG). Col·legiada pel Col·legi per Periodistes (per exercici professional), membre de l'Associació de Protocol i Relacions Institucionals, sòcia del Cercle de Cultura i membre del Consell de Públics del TresC (al 2023) M'encanta llegir i escriure o, per descomptat, anar al teatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *