Las Migas al Petit Palau el 16 de desembre – Una nit per SENTIR

Las Migas al Petit Palau el 16 de desembre - Una nit per SENTIR

La trajectòria de Las Migas va començar l’any 2004, quan quatre joveníssimes alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya s’uniren per formar un grup de flamenc amb influències de la música mediterrània popular, amb veus fresques i estil exquisit i difícil d’etiquetar.

Una composició original que ha estat capaç de mantenir (i millorar a cada pas) la seva excel·lent qualitat, al llarg de tots aquests anys i dels canvis que han anat formant i dibuixant l’estructura de LAS MIGAS. 

Las Migas, en concert a Barcelona

La nit del proper dissabte 16 de desembre, el ja de per si màgic Petit Palau s’omplirà de poesia cantada i ens regalarà, enmig de les festes nadalenques, una nit d’emocions compartides i de llum. LAS MIGAS vénen per cantar-nos el seu àlbum VENTE CONMIGO,  que incorpora tocs llatins i electrònics i alhora manté aquesta explosió de sentiment que les caracteritza, tan sutil, tan fina i tan elegant. Un regal de Nadal per la nostra oïda i per les nostres ànimes.

Amb l’actuació de LAS MIGAS s’acaba la cinquena edició del Festival Músiques Sensibles; una cloenda de luxe.

Àlbums de LAS MIGAS

  • Reinas del matute (Nuevos Medios, 2010), amb Silvia Pérez Cruz com a cantant solista.
  • Nosotras somos (Chesapik / [3], 2012), amb Alba Carmona com a cantant solista.
  • Vente conmigo (Concert Music, 2016), amb Alba Carmona com a cantant solista.

No us perdeu l’experiència de veure i sentir (en ambdós sentits de la paraula, valgui la redundància), Las Migas en directe dins el cicle Músiques Sensibles del Palau de la Música Catalana, el dissabte 16 de desembre a les 21.30 h. 


Las Migas al Petit Palau el 16 de desembre - Una nit per SENTIR

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *