L’autenticitat folk de BRETT DENNEN, al Tradicionàrius

L'autenticitat folk de BRETT DENNEN, al Tradicionàrius

 

La primavera ha arribat i amb ella també esclata la cultura i ens arriben noves i fresques olors. Brett Denen no és un artista novell però, per a molts de nosaltres, era un desconegut fins fa molt poc, Per a molts inclús segur que ho segueix sent.

Si el voleu escoltar

Aquest cantautor folk, californià, va néixer el 1979 i la seva trajectòria compta ja amb 5 discos, amb temes que han sonat a les ràdios de tot el món des que un alt directiu d’ iTunes el va descobrir en directe. La revista Rolling Stone, publicava l’any 2008, que Dennen era un dels 10 artistes amb més projecció, fet que s’ha demostrat durant aquests últims anys.

La senzillesa i la grandesa de l’autenticitat, al Centre Artesà Tradicionàrius

Brett Dennen confessa fer esforços per tocar de peus a terra, per no intentar ser ningú més que ell mateix. Ens trobarem, aquest dilluns dia 2 d’abril, davant d’un cantant autèntic, fidel a ell mateix, que ha donat prioritat a fer el que volia fer i el que sentia, davant de la possibilitat de fer-se popular i famós a un ritme, probablement molt més vertiginós.

BRETT DENEN ENS CONVIDA A SER MILLORS

Brett Denen ens ve a presentar el seu treball «Let’s» amb el que, segons les seves pròpies paraules, ens convida a unir-nos i a ser millors persones, a gaudir dels amics i ens parla de la pertinença a un lloc i a uns orígens.

Quan, on , com?

 … de gira, 2 i 3 d’abril Tindrem el placer de poder gaudir-lo a Barcelona el dia 2 d’abril, al Tradicionàrius i el 3 d’abril a Madrid.
Dilluns 2 d’abril
20 h portes, 20.30 h concert
Preu: 18 € Anticipada (despeses incloses) / 20 € Taquilla

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *