L’aventura d’avorrir-se arriba al SAT (Sant Andreu Teatre)

L'aventura d'avorrir-se arriba al SAT (Sant Andreu Teatre)

Obres de teatre infantil a Barcelona

Els dies 4 i 5 de març podrem gaudir de L’aventura d’avorrir-se al SAT, de la mà de la Companyia L’Estaquirot Teatre.

L’aventura d’avorrir-se, un espectacle de titelles dirigit per Guillem Albà

Aquest espectacle de titelles, dirigit per Guillem Albà, és una reflexió d’un tema que ens preocupa a molts pares i mares, el de l’avorriment dels nens, o més aviat el de no saber avorrir-se. Els nens tenen de tot i de vegades estan saturats d’informació, de possibilitats i d’objectes, fins al punt que se saturen i no els hi serveix res de res.

Aquesta història de l‘Estaquirot Teatre ens parla de la Rita, una nena que tot i tenir moltes joguines, sempre s’avorreix. Fins que un dia troba un aneguet de goma que farà que la seva imaginació comenci a volar i viatgi per mons sorprenents.

La Companyia L’Estaquirot Teatre es va fundar el 1973 i barreja els llenguatges expressius i còmics en els seus espectacles familiars de titelles, amb els que captiva a petits i grans.  El cap de setmana de l’11 i el 12 de març es podrà veure al SAT l’obra Jan Totlifan, de la mateixa companyia.

LA PROGRAMACIÓ FAMILIAR DEL Sant Andreu Teatre NO ENS ACOSTUMA A DECEBRE GENS NI MICA!, és una garantia i no ens el perdrem.

L’aventura d’avorrir-se va obtenir el Premi al Millor Espectacle Familiar dels Premis Teatre Barcelona 2019.

L’espectacle dura 50 min i és en català. Recomanat per a infants a partir de dos anys.


L'aventura d'avorrir-se arriba al SAT (Sant Andreu Teatre)

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *