Crítica: Les Luthiers: “Viejos Hazmerreíres”

Nota: 9.5 sobre 10

Aquest cap de setmana han actuat a l’Auditori del Fòrum, els inigualables Les Luthiers i han demostrat que no tenen rivals, que són únics i que ho seguiran sent encara que passin 50 anys més d’ençà que van començar.

Sempre benvinguts, Les Luthiers a Barcelona

L’espectacle Viejos hazmerreíres de Les Luthiers, inclou algunes de les obres més aclamades pel públic al llarg d’aquesta cinquantena d’anys que celebren a dalt dels escenaris, com Los Premios Mastropiero, Todo por que rías, Por Humor al Arte, o Lutherapia.

El públic les reconeix i les agraeix, dóna gust veure la gran complicitat d’aquests argentins amb els seus fans (i amb els fills dels seus fans).

El nou membre integrant de Les Luthiers, està a l’altura dels seus predecessors i dels seus companys d’escena.

Pels que us heu quedat amb les ganes de veure’ls, podeu gaudir del seu humor els propers 14 i 15 de març a l’Auditori de Sant Cugat.

Músics a més de còmics, o còmics a més de músics

No se sap què va per davant ni què és més important, però, probablement, ho sigui el fet que són totes dues aptituds per igual i a la vegada. Segueixen apareixent a l’escenari amb els instruments que ells mateixos creen, instruments que són com ells; ocurrents, divertits i genials! Veure aquests argentins en directe segueix sent un plaer pels sentits, sobretot pel de l’humor.

Les Luthiers acaben el show amb un número pletòric cantant Los jóvenes de hoy en día i ballant rap i saltant i tot! Un aplaudiment i una reverència també, per aquests mestres de l’ ingeni l’alegria. Els hi posem un 9,5/10 i no els hi posem un 10 només perquè s’intenta que no ens cegui l’entusiasme.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *