Les Variacions Goldberg de Bach al Palau de la música

Les Variacions Goldberg de Bach al Palau de la música

Les Variacions Goldberg de Bach és una de les obres de música clàssica més conegudes pel públic. Parlem d’unes peces de les més sentides i escoltades, a la televisió, al cinema, a la ràdio… fàcilment identificables i per a les que no cal ser entès en el tema, per apreciar-ne la seva qualitat i bellesa.

El format d’aquestes peces per a piano, que comença amb una ària, segueix amb una trentena de variacions i finalitza de nou amb la mateixa ària, tancant aquest fabulós cercle harmònic, facilita l’apropament a la música de Johann Sebastian Bach, ja que la frescor d’aquestes petites peces, les fa lleugeres, agradables i belles a l’oïda, a la vegada que gens ferragoses.

Unes més ràpides, unes més lentes, van jugant totes entorn un mateix fil conductor, unes ens agraden més que unes altres i totes ens fan sentir coses diferents, això probablement és el que les fa tan màgiques.

Sir András Schiff arriba al Palau per interpretar «Les variacions Goldberg»

Les Variacions Goldberg de Bach seran interpretades en aquesta ocasió per Sir András Schiff dins del cicle Palau Bach, que ofereix diferents concerts amb peces del compositor barroc. El programa consta de tres peces en total: El concert italià, l’Obertura francesa i Les Variacions Goldberg.

El repertori del pianista, guardonat internacionalment amb els premis més prestigiosos, inclou les obres per a piano més importants de Bach, Haydn, Mozart, Beethoven i Schubert, entre d’altres.

Estem desitjant gaudir d’una vetllada musical molt esperada i sabem que ens posarà la pell de gallina; no us la perdeu!

  • Palau de la Música
  • Dijous 4 d’octubre a les 20 h
  • Durada aproximada: 150 min

Les Variacions Goldberg de Bach al Palau de la música

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *