Letz Zep ofereix tribut al mític grup de hard rock Led Zeppelin: 16 de febrer, Sala Barts

Barcelona és una ciutat on els tributs musicals sempre són ben rebuts. Queen, Abba, Depeche Mode, The Cure, George Michael, Bon Jovi, Elvis Presley … en són alguns exemples però pocs grups són tan mereixedors d’aquest homenatge com Led Zeppelin, el grup britànic de hard rock que el 1968 va fundar Jimmy Page i que malauradament es va dissoldre el 1980.

Trenta anys després, la música de la mítica banda britànica més influent de la història de la música rock continua viva i plena de força.

Letz Zep tributa un dels grups de rock més carismàtics

I qui millor que Letz Zep per oferir aquest homenatge? Aquesta formació integrada per quatre músics anglesos és considerada com el millor grup de tribut dins i fora del Regne Unit. No només interpreten fidelment les cançons de Led Zeppelin sinó que també són capaços de reproduir l’ambient transgressor d’aquells concerts, difícil d’imitar. És com un retorn al passat.

Letz Zep ha viatjat per tot el món (Grècia, Itàlia, Irlanda, Rússia, Australia, Nova Zelanda Mèxic, Brasil..) i ha tocat amb artistes de primer nivell com Ozzy Osbourne, Roger Daltrey, Steve Hackett i Uriah Heep. Segons paraules de Robert Plant, el vocalista de la banda original que els va veure actuar “era como veure’s a un mateix dalt de l’escenari”. L’actuació del grup tribut els van agradar tant que els van convidar a la festa de presentació del CD “Mothership”, fet que va suposar el seu reconeixement a nivell internacional.

Letz Zep recrea l’ambient dels concerts de la banda original Led Zeppelin

L’actuació de Letz Zep anirà precedida per la de Deaf Leopard, l’única banda tribut a Def Leppard a tot Europa que es va crear el 2015 i que ha compartit escenaris amb grans artistes del rock i ha fet gires, com l’actual, junt a altres bandes de tribut. La seva actuació és fidel a la banda original i el repertori inclou temes de totes les èpoques d’aquesta banda i dels grans èxits que han convertit Def Leppard en una de les grans icones del rock.

Aquest és un concert que no es poden perdre aquells que van tenir l’oportunitat –  jo diria, la sort – de veure Led Zeppelin en directe però sobretot aquells que, per l’edat, no van poder veure’ls. Letz Zeps no només rememora les cançons de la legendària banda sinó que també reprodueix l’ambient dels seus concerts: traspassant els límits, transgesors com ells.

Apunteu-vos a l’agenda la data del concert: 16 de febrer, 20.30h, Sala Barts. Dues hores de rock amb les cançons més emblemàtiques de Led Zeppelin. No hi falteu!


Lluïsa Guàrdia

Filòloga per la UAB i activista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ... Màster en Gestió Cultural. (UOC-UdG). Col·legiada pel Col·legi per Periodistes (per exercici professional), membre de l'Associació de Protocol i Relacions Institucionals, sòcia del Cercle de Cultura i membre del Consell de Públics del TresC (al 2023) M'encanta llegir i escriure o, per descomptat, anar al teatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *