L’èxit de la temporada s’estrena a Barcelona

L'èxit de la temporada s'estrena a Barcelona

L’Èxit de la temporada és la nova obra teatral de la productora El Terrat, que s’estrena al Teatre Coliseum i que forma part dels esdeveniments que celebren els 30 anys de la productora.

Dirigida per Enric Cambray i Israel Solà, aquesta obra ens parla del retrobament i de l’amistat… i del pas dels anys i de l’enfrontament que aquest suposa amb les expectatives creades en la joventut, i una realitat madura que sovint no hi coincideix.

Tot això, amb un to de comèdia, com sempre vol tenir El Terrat; l’humor com a base per sobreviure al drama, en un món on, tal com ells mateixos manifesten, riure és l’unica sortida. 

L’èxit de la temporada, una obra on els amics fan d’amics

Els actors ens expliquen que fan una mica d’ells mateixos, però que la realitat i la ficció són dos elements que es barregen en aquesta obra que pretén reflectir els canvis que es donen en la gent i en les relacions, quan els anys han passat.

Tots ells confessen haver format part d’aquest projecte amb moltíssima il·lusió i emoció de poder estrenar enmig de tot aquest context mundial, tan i tan complicat, i alhora envoltats d’amics; són amics en la realitat que representen un grup d’amics en la semificció, podríem dir, ja que ni tot és cert ni tot tan fictici.

Sílvia Abril, David Fernández, Fermí Fernández, Oriol Grau, Mònica Macfer, Mònica Pérez, Jordi Rios i Alba Florejachs són els encarregats de fer-nos riure i reflexionar sobre el pas del temps i la joia de viure, malgrat les coses dolentes, un espectacle que és un cant a la vida. 

Teatre de creació nova 100%

Enmig d’un panorama cultural que ha de lluitar contra pandèmia per mantenir-se a flot, s’estrena un espectacle de gran format i creació nova 100%, contemporània i de producció catalana. Després de canvis de lloc (s’havia de representar inicialment al Teatre Victòria), de dates d’assajos i d’estrena, per fi podrem veure l’espectacle aquest mes de gener.

Un equip molt potent de professionals tant davant com darrere de l’escenari són garantia d’un èxit teatral, valgui la redundància. Està prevista l’estrena a Madrid de «El éxito de la temporada» per la primera setmana d’abril.

Els hi desitgem tota la sort del món i els mínims canvis possibles en la seva planificació. Tenim moltíssimes ganes de gaudir amb tot aquest grup d’actors que per a molts de nosaltres són ja com una família televisiva.


L'èxit de la temporada s'estrena a Barcelona

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *