El Liceu a la Fresca d’aquest any ens ofereix “Il trovatore” de Verdi

Dins del seu projecte social, el Liceu ofereix com cada juliol la projecció d’una de les òperes més conegudes del seu repertori. Si l’any passat vam tenir l’ocasió de veure “La Boheme” de Puccini, el 2017 li ha arribat el torn de “Il trovatore” de Verdi, un altre clàssic operístic. El podrem veure el proper divendres 21 de juliol a les 22h, a diferents ubicacions del nostre territori.

Aquest any, el projecte ‘Liceu a la fresca’ trencarà fronteres amb una prova pilot que portarà la projecció d’aquesta òpera de Verdi a diversos espais públics de tot l’Estat a través de la senyal de televisió. Als 106 municipis municipis que ja han confirmat la seva participación, se sumen deu ciutats españoles i es preveu superar la xifra de 120 de l’any passat.

El Liceu manté quatre localitzacions a Barcelona i aposta per l’Arc de Triomf per segon any consecutiu com a emplaçament principal del Liceu a la Fresca que acollirà la retransmissió en directe del programa especial del canal 33 presentat per Carolina Rosich i Jofre Font. 

A l’esdeveniment també assistiran els protagonistes d’Il trovatoreGeorge Petean, Tamara Wilson, Piero Pretti i Carles Canut, entre d’altres, la figurinista Mercè Paloma i el director general del Liceu Roger Guasch.

Recordeu que aquest és un espectacle gratuït. Només cal demanar la vostra invitació. No hi falteu!

Dades d’interès

 

Lluïsa Guàrdia

Filòloga i periodista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *