LIFE VICTÒRIA: Albert Guinovart i David Alegret

LIFE VICTÒRIA: Albert Guinovart i David Alegret

Albert Guinovart i David Alegret van oferir un concert memorable en un espai magnífic. Aquest cop, el festival Life Victoria va ocupar el Recinte Modernista de Sant Pau. Envoltats de modernisme, d’art que pujava des del terra al sostre, Guinovart i Alegret van interpretar una tria de cançons catalanes que va fer les delícies del públic.

El concert havia començat amb el debut al Festival Life Victoria de Natalia Labourdette que, acompanyada al piano per Irune Liberal, va fer un exercici de virtuosisme intepretant Vocalizaciones, de Joaquín Turina, un diàleg entre la veu i el piano que va deixar-nos bocabadats.

El llistó havia quedat molt alt. Albert Guinovart i David Alegret van complir les expectatives i les van superar. La selecció de cançó catalana, evocadora i descriptiva, ens feia gairebé tocar el clavell o la ginesta. El petit escenari i la platea van quedar connectats amb un bon humor que va envair tota la platea, a causa d’un faristol una mica rebel, però també gràcies a la interpretació plena d’alegria de Guinovart i Alegret.

El repertori, de principis del segle XX, fet de petits poemes musicats, inspirats en la cançó tradicional, va ser un encert. Unes cançons amb un vocabulari exquisit i molt triat, on es podia veure la mà d’un poeta al darrere, i una música que acompanyava el ritme de les paraules. Un maridatge ben fet que ens va regalar les orelles.

Consulta aquí tota la programació del Live Victoria 

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *