Josep-Ramon Olivé i Malcolm Martineau – LIFE VICTORIA

El Festival Life Victoria ha començat la temporada… i no podia escollir millor intèrpret per inaugurar-la! La mateixa Victoria de los Ángeles. Just abans de començar el concert programat, els organitzadors van projectar una pel·lícula on Victoria de los Ángeles interpretava “Damunt de tu, només les flors”.

Però si això era un començament espectacular, la vetllada va continuar mantenint el mateix nivell. El tenor Eduard Mas, acompanyat de Laura Puig, van ser els Life New Artitst que van obrir el concert, ara sí, de debò. Amb quatre melodies de Frederic Mompou i cinc cançons de Francis Poulenc. Una interpretació que ens va demostrar que hi ha molt de talent a casa nostra.

Després d’aquesta introducció, el concert va continuar amb Josep-Ramon Olivé, acompanyat al piano de Malcolm Martineau. La sala era plena de gom a gom i no es va sentir ni respirar mentre el baríton va cantar peces de Shubert, Debussy, Poulenc i Mompou. El piano de Malcolm Martineau va ser l’acompanyant perfecte per una veu que és plena de colors i matisos. En Josep-Ramon Olivé va donar a cada cançó sentiment i vida.

Entre el repertori, fins i tot, va cantar “Damunt de tu, només les flors”, que acabàvem d’escoltar cantada per Victoria de los Ángeles. Tot un repte. Per acabar el concert, i en agraïment als aplaudiments que es van endur, ens van regalar dues cançons i va rematar la nit amb “Vinyes verdes vora el mar”.

Damunt de tu, només les flors.

Eren, com una ofrena blanca;

La llum que daven al teu cos

mai més seria de la branca.

A la sala no hi cabia ni una agulla… així que, no dubteu gens, reserveu les dates i veniu als concerts del Life Victoria.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *